halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör till Nationell högspecialiserad vård, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Administratör till Nationell högspecialiserad vård, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Region Västernorrland har fått tillstånd att starta Nationell högspecialiserad vård (NHV) för gruppen svåra ätstörningar. Det är en helt ny vårdform med både heldygnsvård och en mindre del öppenvård som planeras att starta den 1 december 2023 och verksamheten kommer vara placerad på Sundsvall sjukhus. NHV är vård som är komplex eller sällan förekommande. Vården för aktuell målgrupp kommer att bedrivas på fem platser i Sverige och dessa NHV-enheter kommer samverka kring forskning och utveckling.

Syftet med koncentration av denna vård är att vårdgivaren ska kunna upprätthålla kompetens i hela det multidisciplinära teamet, ha möjlighet att utveckla och hålla en god kvalitet på vården utan att tillgängligheten begränsas. NHV kommer ha ett nära samarbete med övriga verksamheter inom länsverksamhet psykiatri i Västernorrlands län.

Nu söker vi en administratör som vill bli en del av NHV med start 2023-09-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifter

Som administratören vid NHV blir du en viktig del av verksamheten. Du arbetar självständigt och är administrativt stöd till verksamhetschef och enhetschef. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att administrera möten (planera, boka, kalla, dokumentera) och även att ta fram underlag och förbereda förslag till olika möten. Arbetsuppgifterna som beskrivs ovan är utformade utifrån behov som bedöms finnas idag och kan tillsammans med dig förändras allt eftersom verksamheten utvecklas.

Du kommer även i det dagliga även att samarbeta med övriga yrkeskategorier i verksamheten. En mindre del av dina arbetsuppgifter ägnas åt avdelningsmedicinska uppgifter till exempel registrering i databaser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning alternativt yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) med inriktning administration. Erfarenhet av arbete inom politisk styrd organisation samt kunskap om Regionens personal- och ekonomisystem ses som meriterande. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift, är meriterande.

Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Administratör till Nationell högspecialiserad vård, Sundsvall

Region Västernorrland