halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnmorskor och barnmorskestudenter till BB Danderyds eftervård i sommar!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Barnmorskor och barnmorskestudenter till BB Danderyds eftervård i sommar!

Vi söker barnmorskor och barnmorskestudenter som vill arbeta hos oss på BB Danderyds eftervård i sommar!

Vårt anställningserbjudande

Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus är mitt i en positiv, spännande och omfattande förändring inom obstetriksektionen! Vi planerar för ett nytt kvinnohus med bland annat en normal- och en specialistförlossning.

Vi arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet. Vi har förtätat bemanningen inom hela obstetriken och har infört nya arbetssätt. Vi värnar om den totala upplevelsen och har familjen i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning.

Eftervården inom verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning består av:

  • Avdelning 16 som är en antenatal- och medicinsk eftervårdsavdelning.

  • Avdelning 17 som är en medicinsk eftervårdsavdelning samt haransvar för planerade kejsarsnitt.

  • Hotell-BB som vårdar kvinnor efter normala förlossningar samt har ansvar för återbesöksmottagningarna.

Arbetsbeskrivning

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja familjen och att vårda kvinnor och barn utifrån deras individuella behov.

Oavsett vilken enhet du arbetar på kommer du att möta en varm och engagerad personalgrupp med en hög kompetens. Du kommer att erbjudas introduktion som anpassas utifrån tidigare erfarenhet.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska eller legitimerad sjuksköterska som genomgått minst en termin av barnmorskeutbildningen.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter familjer med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet.

Övrigt

Det finns två möjliga anställningsformer:

  • Allmän visstidsanställning där du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg, heltidsmått 38:15 timmar/vecka. Sysselsättningsgrad 75–100 %.

  • Timanställning

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 600 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i
sektionerna obstetrik och gynekologi.

Den obstetriska sektionen omfattar förlossning, specialistmödravård med ultraljudsmottagning, antenatalenhet, elektiva sectio och eftervård. Vi är en av Sveriges största förlossningsenheter.

Den gynekologiska sektionen består av en öppenvårdsmottagning, akutmottagning, operationsavdelning och en vårdavdelning. Vi utför benign gynekologi med inriktning mot minimalinvasiv kirurgi. Vi har ett NHV-uppdrag inom avancerad bäckenbottenkirurgi. På vår operationsavdelning utförs såväl planerade som akuta ingrepp, inklusive robotkirurgi.

Vi har ett betydande FoU-uppdrag med utbildning av läkarstudenter, barnmorskestudenter och randande läkare från allmänmedicin och akutmedicin. Vi har en stor klinisk forskningsverksamhet med minst två nyregistrerade doktorander varje år.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Barnmorskor och barnmorskestudenter till BB Danderyds eftervård i sommar!

Danderyds Sjukhus AB