halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

"Benknäckargänget" på Danderyds sjukhus söker sjuksköterskor som vill utvecklas med oss!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

"Benknäckargänget" på Danderyds sjukhus söker sjuksköterskor som vill utvecklas med oss!

Men vi är så mycket mer än bara benknäckare! På ortopedkliniken möts du av omtänksamma, lättpratade, noggranna, roliga, utmanande, arbetsvilliga och glada kollegor. Tillsammans satsar vi i år på att operera flest höftfrakturer i Sverige, vill du vara med?

Hälsningar från några av våra medarbetare, dina framtida kollegor:

"Det bästa med att jobba hos oss är att vi har en härlig gemenskap och bra samarbete. Alla gör verkligen det lilla extra för att skapa ett trevligt arbetsklimat, god stämning och ge bästa möjliga vård till patienterna."

"Det är ett spännande, lärorikt och brett arbete där ingen dag är den andra lik. Det finns möjlighet att gå utbildningar och utvecklas inom sin yrkesroll."

Är du nyfiken på Ortopedkliniken? Här finns intervjuer med våra medarbetare.

På Ortopedkliniken finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar:

Avd 56: Ortopedisk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser. Korta vårdtider, för dig som gillar fart och fläkt!

Avd 57 KUA: Halva avdelning 57 är en Klinisk Utbildningsavdelning under terminerna med sex vårdplatser. Resterande sex platser är vanliga akutvårdsplatser. Vill du arbeta med studenter så söker vi dig med några år på nacken som brinner för studenter och att forma framtidens kollegor. Till de akuta platserna ställs inga specifika krav på tidigare erfarenhet.

Avd 59A: Ortopedisk akutvårdsavdelning med 17 vårdplatser med varierande vårdtid. Här har vi specialiserat oss på komplicerade höft- och knäproteskomplikationer likväl som vi vårdar akuta trauman.

Avd 59E: Planerat och varierat, sjukhusets enda elektiva avdelning. 5-13 vårdplatser. Specialiserad komplicerad höft- och knäkirurgi som inte kan opereras någon annanstans i Stockholm.

Introduktion och kompetensutveckling

Vi är väldigt måna om att du som ny kollega skall få en bra start hos oss. Du får en individanpassad introduktion utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Som erfaren sjuksköterska kan vi erbjuda interna och externa utbildningar och kurser. Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuds du introduktionsprogram på sjukhuset. Utöver detta har vi varje vecka föreläsningar internt om ämnen som är aktuella på kliniken ex vis: CIWA- score, Gipsteknik, Vac-pumpar med praktisk genomgång.

Arbetsbeskrivning

På våra avdelningar får du bred kunskap och en mycket god bas att stå på - snabbt. Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeuter och arbetsterapeut. Vi jobbar med patienter i åldersspannet 15 – 100.

Några diagnoser du kommer att stöta på hos oss är:

  • Frakturer, allt från huvud till tår.

  • Nekrotiserande faschit

  • Compartment

  • Höft och knäplastiker

  • Ortopediska komplikationer

Låter Ortopedkliniken som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både med och utan erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat inom akutsjukvård och geriatrik.

Kontaktpersoner:

  • Hans Jernberg, avd 57 KUA, natt 08-12356915

  • Minna Ranfelt Wittbom, avd 56 08-12355456

  • Petra Giannini, avd 59 A,E 08-12356129

Ansökan

Vi vill göra det så o-krångligt som möjligt att söka arbete hos oss. Du behöver inte lägga ner en massa arbete på en perfekt ansökan. Skriv bara ner lite kort vem du är och vad du kan, så ses vi för att avgöra om vi passar för att bli varandras kollegor. Eller ring någon av oss kontaktpersoner, så utgår vi därifrån!

När du skickar in din ansökan får du möjlighet att ange vilken/vilka avdelningen som du är mest intresserad av.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

På verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där cirka 275 personer arbetar.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

"Benknäckargänget" på Danderyds sjukhus söker sjuksköterskor som vill utvecklas med oss!

Danderyds Sjukhus AB