halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker, Nuklearmedicin, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker, Nuklearmedicin, Danderyds sjukhus

Vi söker en engagerad kollega som vill vara med och driva verksamheten framåt!

Nuklearmedicin har 10 medarbetare och ingår tillsammans med röntgen och sjukhusfysik i verksamhetsområdet Radiologi. Vi utför nuklearmedicinska undersökningar som hjärt-, njur- och skelettscint samt bentäthetsmätningar. Vi har ett nära samarbete inom vårt verksamhetsområde samt med fysiologkliniken. På avdelningen har vi en hjärtdedicerad gammakamera, en gammakamera, en SPECT-CT kamera och en Dexa kamera.

Vi är en liten avdelning med trivsamt arbetsklimat, möjlighet till utveckling, korta beslutsvägar och ett gott samarbete.

Arbetsbeskrivning

Som Biomedicinsk analytiker får du att rotera på avdelningen där det ingår gammakamera, SPECT-CT, bentäthetsmätning och hotlab. Du kommer att samarbeta med kollegor från både den nuklearmedicinska avdelningen men även från fysiologkliniken samt röntgen. Har du sedan tidigare erfarenhet av hjärtscintsprovokationer kan det även ingå i rotationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinskanalytiker med inriktning klinisk fysiologi, gärna med erfarenhet inom nuklearmedicinsk verksamhet.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker är ansvarsfull, engagerad och nyfiken på att lära dig nya uppgifter. Du har lätt att samarbeta med kollegor från olika verksamheter samt har en helhetssyn på vården för patienterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker, Nuklearmedicin, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB