halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biståndshandläggare

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Biståndshandläggare

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Vi söker nu en till biståndshandläggare till vår myndighetsavdelning inom Vård och omsorg. Myndighetsavdelningen består idag av tre biståndshandläggare och en enhetschef. Till gruppen ingår även kommunens anhörigstödjare. Vår målgrupp är personer från 18 år och uppåt. Merparten av våra ärenden är främst personer som är över 65 år. Du kommer främst att arbeta nära dina övriga kollegor men även med stöd av din chef. Gruppen träffas regelbundet för metodstöd en gång i veckan tillsammans med chef. Utöver det finns både dina kollegor och även din chef för stöd under övriga arbetsveckan. Du kommer också i början av din anställning få en introducerande kollega samt regelbundna avstämningar med din chef.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter som biståndshandläggare kommer att innebära handläggning enligt Socialtjänstlagen och innefattar utredningsarbete, beslutsfattande och uppföljning av beviljade insatser.
Vi använder oss av utredningsmetodiken IBIC- Individens behov i centrum. Individen skall sättas i fokus men också skall ett helhetsperspektiv vägas in i våra utredningar. Arbetet innebär också samverkan med andra aktörer och professioner och att planera hem personer från sjukhus för en trygg och säker vårdövergång.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet av myndighetsutövning och det är meriterande om du arbetat tidigare med målgruppen samt erfarenhet av att arbeta med SAMSA- Samordnad Vård och Omsorgsplanering. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utgår från att du har god förmåga att hantera svåra samtal och beslut på ett respektfullt sätt. Viktigt att du är professionell i ditt förhållningssätt och har god förmåga att samarbeta men även att vara ansvarstagande och självständig. Vi ser positivt på att du bidrar till arbetsgruppens utveckling. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt kalla sökande till intervju. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång, så skicka in din ansökan.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2023-08-14 eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-06-12

Arbetsgivarens referensnummer: C141894

Upplysningar lämnas av:

Malin Hummel
Enhetschef myndighet Vård och omsorg
Mobiltelefon: 0734-649 818
Telefon: 0322-600 763
E-post: malin.hummel@vargarda.se

Dela detta jobb

Biståndshandläggare

Vårgårda kommun