halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brunflo Hälsocentral söker leg. psykolog

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Brunflo Hälsocentral söker leg. psykolog

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett spännande och utmanande arbete?
Vi söker dig som har driv, är nyfiken och gillar förändring, välkommen till oss!

Brunflo hälsocentral ligger ca 15 km söder om Östersund och har i nuläget strax under 10 000 listade patienter. Vi har ett geografiskt upptagningsområde med både tätort och landsbygd.

Vi som arbetar på Brunflo hälsocentral är ett trivsamt arbetslag med en stor portion nytänk och ett öppet och givande arbetsklimat. Vi har distriktsköterskor och läkare med egna patientområden som tillsammans med undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar på toppen av sin kompetens.

BVC, MVC, och fysioterapin är välbemannade med erfarna medarbetare och vi har en engagerad enhetschef. Vår psykosociala mottagning är välbemannad med flera psykologer med olika lång erfarenhet. Då en medarbetare går på föräldraledighet och en annan under en period går ner i tjänstgöringsgrad för forskning söker vi nu en ny kollega.

Arbetsbeskrivning

I Primärvården arbetar vi efter rätt använd kompetens, RAK, där psykologerna har möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens. Som psykolog i Primärvården har du en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer bedriva sedvanligt psykologarbete med fokus på bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Arbetet sker utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i grupp och via internet. De gruppbehandlingar som ingår i vårt utbud är inom stress, ångest, depression, sömn, smärta, goda levnadsvanor och utmattning. Vi har sedan några år tillbaka satsat på distansoberoende teknik med internet-KBT vilket innebär möjligheter till variation och flexibilitet på jobbet.


Brunflo HC har välfungerade multimodala team, med sjukgymnast, rehabkoordinator, arbetsterapeut och läkare, där psykologen har en självklar plats, med ett stort ansvar för patienter som behöver stöd i beteendeförändringar för optimerat mående.


Det är viktigt för oss att du som psykolog får en bra introduktion till psykologyrket. Tillsammans tar vi tillvara på varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten. Handledning ingår liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården. Region Jämtland Härjedalen har utarbetat tydliga karriärvägar för kompetensutveckling och specialisering och som psykolog i region Jämtland Härjedalen har du möjlighet till betald specialistutbildning.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med KBT-inriktning och önskvärt med vidareutbildning inom ACT/FACT. Vi söker dig med driv, nyfikenhet och som gillar utveckling. Du har en teamkänsla och intresse för primärvård. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och intresse för utveckling av arbetet. Det kan även finnas möjlighet till en kombinerad tjänst med annan uppdragsgivare

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Helene Wikström
Enhetschef
Telefon: 070-2651622
Email: helene.wikstrom@regionjh.se
Namn: Johanna Ekdahl
Psykologiskt Ledningsansvar (PLA) Primärvården
Telefon:
Email: johanna.ekdahl@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: Persr/677/2023
Sista ansökningsdag: 2023-09-24

Dela detta jobb

Brunflo Hälsocentral söker leg. psykolog

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård