halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dietist till Rehabenheten, Region Västernorrland

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-30

Ansök nu

Dietist till Rehabenheten, Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Är du dietist och är intresserad av utvecklingsarbete? Ta chansen till att bli en del av Region Västernorrlands nystartade enterala nutritionsteam och sök idag!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Region Västernorrland har beslutat att starta upp ett enteralt nutritionsteam bestående av två dietister och en sjuksköterska med hela regionen som arbetsområde. Teamet kommer att starta upp och utforma arbetssätt för att optimera nutritionsbehandling och uppföljning av patienter i eget och särskilt boende. Syftet är säker och jämlik vård av god kvalitet för patienter med enteral nutrition i hela regionen. Organisatorisk tillhörighet kommer att vara Dietistmottagningen, Rehabenheten i Närsjukvårdsområde Norr. Du kommer att utgå från något av regionens tre sjukhus.

Just nu söker vi en dietist till detta spännande team! Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter innefattar bland annat att ordinera och följa upp enteral nutritionsbehandling samt förskriva sondnäring och tillbehör. Du träffar patienter vid mottagningsbesök, via video- eller telefonkontakter och gör hembesök i ordinärt eller särskilt boende vid behov. Uppdraget innefattar även utbildning och handledning av patienter, närstående, vårdpersonal och assistenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av enteral nutritionsbehandling och produktkännedom om enterala lösningar och tillbehör är meriterande. För tjänsten krävs B-körkort.

Som person tar du ett stort eget ansvar och har god förmåga att samarbeta med olika professioner och människor du möter. Du förmår dig att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut. I denna roll är du med och formar hur teamet kommer att arbeta framöver och därför söker vi dig som har ett intresse för utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Hanna Själin

Enhetschef

Telefon: 0660-89520

E-post: hanna.sjalin@rvn.se

Elisabeth Haraldsson

SACO

Telefon: 070-2402832

E-post: elisabeth.haraldsson@rvn.se

Dela detta jobb

Dietist till Rehabenheten, Region Västernorrland

Region Västernorrland