halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Distriktssjuksköterska till hälsocentral i Jämtland

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Distriktssjuksköterska till hälsocentral i Jämtland

OM UPPDRAGET
Till en hälsocentral i Östersund söker vi nu dig som är Distriktssjuksköterska med övergripande erfarenhet från primärvård.

I uppdraget ingår att du som Distriktssjuksköterska ska inom avropad tid utföra antalet bokade patienter inklusive administration och signering.
Att arbeta med infekterade patienter iklädd i skyddsutrustning kan förekomma.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att ta emot samtal för bedömning och rådgivning, arbete med planerad och akut mottagning samt telefonbedömningar.

Behovet finns pellan perioden 17 juli till 25 augusti. 

DIN PROFIL

Distriktssjuksköterska med övergripande erfarenhet från primärvård.
Vi ser gärna att du har god förmåga att prioritera och att samarbeta med övriga professioner.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Distriktssjuksköterska till hälsocentral i Jämtland

Centric Care AB