halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska, Hälsocentralen Ankaret, Örnsköldsvik

Ort
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska, Hälsocentralen Ankaret, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Primärvården är en länsorganisation med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsvik är ett där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår.
Hälsocentralen Ankaret är länets största hälsocentral och ligger centralt i Örnsköldsvik. På hälsocentralen arbetar cirka 60 medarbetare i olika professioner.

En av våra BVC- sköterskor har fått en tjänst närmare där hon bor vilket gör att vi behöver en ny stjärna i vårt gäng på BVC. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/barnsjuksköterska vid BVC på Hälsocentralen Ankaret arbetar du i ett team tillsammans med flera kollegor. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med vårdnadshavare bedriva ett hälsofrämjande arbete utifrån det nationella barnhälsovårdsprogrammet, vilket innefattar mottagningsbesök, hembesök, telefonrådgivning mm.

På Hälsocentralen är vi ett glatt gäng i olika professioner som arbetar i en positiv anda där vi ser möjlighet för den enskilda medarbetaren att få utvecklas i sin roll. Vi främjar för en god arbetsmiljö. Självklart anpassar vi din inskolning så du känner dig trygg med ditt arbete hos oss. Hos oss finns möjlighet till friskvård med närhet till gym.

Vi ser fram emot att du blir en del av vårt team!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt barnsjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvård eller barnhälsovård/barnsjukvård är meriterande. Som person är du strukturerad med god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har förmågan att se helheten och det större perspektivet. Vidare har du god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-24

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Katarina Byström

Enhetschef

E-post: katarina.bystrom@rvn.se

 

Inga-Britt Näslund

Vårdförbundet

Telefon: +46660292732

E-post: inga-britt.naslund@rvn.se

Dela detta jobb

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska, Hälsocentralen Ankaret, Örnsköldsvik

Region Västernorrland