halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Distriktssköterska / Sjuksköterska

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Distriktssköterska / Sjuksköterska

Prima Vård Mellansverige, Vårdcentralen Töcksfors

Vårdcentralen i Töcksfors är belägen i trevliga lokaler centralt i Töcksfors. Verksamheten har ca 4500 listade patienter och är en väl fungerade vårdcentral med olika specialistområden. Personalgruppen omfattar ca 15 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till en trivsam och familjär arbetsplats.

Beskrivning 

Vårdcentralen Töcksfors erbjuder primärvård. Verksamheten innefattar läkarmottagning,  sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning. Sjuksköterskor/distriktssköterskor ansvarar för specialistmottagningar inom Astma/KOL, Diabetes.

Vi arbetar hälsofrämjande och tar emot patienter i olika åldrar. Vi känner vi ett stort ansvar för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. 

På Vårdcentralen Töcksfors är vi stolta över vårt goda resultat på området patientnöjdhet vilket framkommit flera gånger i nationella mätningar.

Vi är ett gäng som ofta skrattar tillsammans, vi är ett sammansvetsat litet gäng! Värt att notera kan vara att vi med jämna mellanrum att käkar gott och fikar tillsammans!

Vår personalstyrka innefattar en fast anställd distriktsläkare och en ST-läkare är placerad på vårdcentralen, därutöver har vi just nu en återkommande timvikarie på läkarsidan. Verksamheten innefattar även en fysioterapimottagning och en samtalsmottagning. Tillsammans skapar vi en högkvalitativ modern vård som formas av ett personligt engagemang och god service.

Läs mer om oss på verksamheten på https://vardcentraler.primavard.se/tocksfors/

Arbetsuppgifter

Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare kommer du få stora möjligheter att påverka ditt arbete då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen.

Som sjuksköterska/distriktssköterska på Vårdcentralen Töcksfors är ditt arbete varierat. Du arbetar bland annat med telefonrådgivning samt mottagningsarbete. Det finns möjlighet till  mottagningsarbete inom Astma/KOL-, Diabetes- samt Demens-området.

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska eller distriktssköterska.

Du vill bidra till en stabil distriktssköterskemottagning med god kvalitet.

Du vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete.

Du har ett gott bemötande, vill utvecklas inom verksamheten och ser möjligheter. 

Du är flexibel, engagerad och har god samarbetsförmåga.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden, så sök redan idag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

enligt överenskommelse

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Töcksfors

Län

Värmlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/11

Kontakt

  • Josefin Andersson, 070-2461499

Publicerat

2023-04-27

Sista ansökningsdag

2023-06-30

Dela detta jobb

Distriktssköterska / Sjuksköterska

Prima Vård AB