halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Distriktssköterska/sjuksköterska sökes till Lugnviks HC

Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska sökes till Lugnviks HC

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på Lugnviks hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett nytt härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Under 2023 ser vi fram emot nya mer teaminriktade arbetssätt som du får vara en del i att utveckla samt att vi infört ett nytt telefonsystem för rådgivning som främjar tillgängligheten och arbetsmiljön

Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor undersköterskor, sjukgymnast, PSE, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 7900 listade patienter.

Är du inte distriktssköterska så kanske du vill bli- möjligheten finns att få en utbildningstjänst, när du har jobbat ett tag, där man jobbar 50% och studerar på halvfart.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta på Lugnviks HC i rollen som distriktssköterska innebär att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen, viss akutverksamhet kan också förekomma. Att ha intresse för digitalisering och nya arbetssätt är meriterande då vårt uppdrag är att utvecklas inom dessa områden gällande digitala lösningar och Nära Vård. Vi har även hälsosamtal som ett uppdrag

Vi har ett nära samarbete med Lits hälsocentral ffa under sommaren när vi slår ihop våra verksamheter

Kvalifikationer

Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Välkommen till oss på Lugnviks hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor undersköterskor, sjukgymnast, PSE, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 7600 listade patienter.

Legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning som distriktssköterska, att du redan läser till distriktssköterska eller att du har ett intresse att vidareutbilda dig till distriktssköterska

Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.

Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Sandström
Enhetschef Lit/Lugnviks hälsocentral
Telefon: 063-15 47 44
Email: maria.sandstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jane Knutsson

Telefon:
Email: jane.nilsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/429/2023
Sista ansökningsdag: 2023-06-09

Dela detta jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska sökes till Lugnviks HC

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård