halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Bredbyn

Ort
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Bredbyn

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hälsocentralen Bredbyn, är belägen cirka fyra mil väster om Örnsköldsvik. Vi är en liten hälsocentral med cirka 4000 listade men med ett stort geografiskt område. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska till vårt team! Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillfällig placering på Hälsocentralen Bredbyn. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska vid Hälsocentralen i Bredbyn arbetar du i huvudsak med mottagningsarbete och telefonrådgivning men alla sköterskor på Hälsocentralen har minst ett eget ansvarsområde vilket kommer att diskuteras utifrån intresse, bakgrund/ erfarenhet och behov i samband med kommande anställningsintervjuer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller dig som är distriktssköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot diabetes samt att det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i primärvård. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Som person är du positiv, ansvarstagande, flexibel, effektiv och utvecklingsintresserad. Att samarbeta och ge både patienter och medarbetare ett respektfullt och gott bemötande är för oss på Hälsocentralen Bredbyn en självklarhet för en god arbetsmiljö.

Vi hoppas att just du vill bli vår framtida medarbetare, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-24

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Therése Saltehag

Enhetschef

Telefon: 070 296 47 05

E-post: malin.therese.saltehag@rvn.se

 

Katarina Gyllenflykt

Vårdförbundet

Telefon: 0661-65 41 14

E-post: katarina.gyllenflykt@rvn.se

Dela detta jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Bredbyn

Region Västernorrland