halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Distriktssköterska till Hälsocentral i Jämtland!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Distriktssköterska till Hälsocentral i Jämtland!

Till en av våra kunder i Östersunds söker vi nu dig som är Distriktssköterska för arbete på Hälsocentral. 

Norr om stadskärnan vid Storsjön ligger Lugnvik. Lugnvik består av flera bostadsområden med olika typer av bebyggelse från olika tidsepoker.
Lugnvik ligger nära Storsjön och där finns flera badplatser, bryggor och båthamnar. Här hittar du också det populära naturreservatet Tysjöarna.


OM UPPDRAGET
I uppdraget ingår planerad och akut mottagning samt telefonbedömningar. Det ingår i uppdraget att arbeta med infekterade patienter iklädd skyddsutrustning.

Uppdragsperiod: 21 augusti  till och med 22 december, med eventuell möjlighet till förlängning. 

DIN PROFIL
Distriktssköterska med övergripande erfarenhet från primärvård. God förmåga att prioritera och att samarbeta med övriga professioner.
I uppdraget ingår att du ska inom avropad tid utföra antalet bokade patienter inklusive administration och signering. Du kommer även att ta emot samtal för bedömning och rådgivning.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag. 

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Distriktssköterska till Hälsocentral i Jämtland!

Centric Care AB