halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Distriktssköterska till Precare i Kungsmarken

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2023-09-21

Ansök nu

Distriktssköterska till Precare i Kungsmarken

Vi söker en distriktssköterska till Precare i Kungsmarken. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje! Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Precare?

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, tidbokning och triagering. Vi arbetar med journalsystemet Systeam Cross, vilket är meteriterande om du arbetat med sedan tidigare. 

På vårdcentralen har vi diabetesmottagning, äldremottagning, astma och KOL, hypertonimottagning och vaccinationsmottagning.

Vem är du?
Vi söker en kompetent och positiv distriktssköterska och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård sedan tidigare. Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Vi erbjuder dig
Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. För rätt person finns det möjlighet att delta i vårt uppskattade ledarskapsprogram. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan
Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef John Blivik på john.blivik@primavard.se

Om vårdcentralen
Precare är ett vårdbolag som driver Kungsmarkens vårdcentral i Karlskrona och Tvings läkarmottagning strax utanför Karlskrona. Vi har som har som målsättning att erbjuda den bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet av vård till våra patienter. Personalgruppen består av 20 personer och vi har ca 6000 listade patienter.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Distriktssköterska till Precare i Kungsmarken

Prima Vård AB