halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enhetschef äldreomsorg hemtjänst

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Enhetschef äldreomsorg hemtjänst

Arbetsplatsen
Socialförvaltningen arbetar utifrån gällande lagstiftning med ett helhetsperspektiv kring kommunens invånare i behov av vård och omsorg. Målet är att stärka den enskildes förmåga att leva ett så självständigt liv som möjligt och uppleva hälsa.

Vård och omsorg i Habo kommun består av äldreomsorg, funktionshinderomsorg och kommunal hälso- och sjukvård. Verksamhetens enhetschefer ingår i en övergripande ledningsgrupp med 11 enhetschefer inom vård- och omsorg, vilken leds av vård och omsorgschef.

Närhet inom våra olika områden och professioner är den lilla kommunens trumfkort. Ett jobb hos oss innebär en stor möjlighet att vara delaktig och påverka den framtida utformningen inom vård och omsorg i kommunen.

Arbetsuppgifter
Att vara enhetschef inom hemtjänst är ett utmanande och utvecklade arbete. Uppdraget inom hemtjänsten är att utföra beviljade biståndsbeslut och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Brukarens delaktighet i insatsernas utformning är central.

Hemtjänsten i Habo har under våren genomfört en ny områdesindelning. Ett femte hemtjänstområde och en grupp som hanterar lås, larm- och planering har tillsatts. Syftet är att skapa bättre förutsättningar för en verksamhet som växer.

Som en av tre enhetschefer inom hemtjänsten har du en viktig roll i att tillsammans med chefskollegor och medarbetare inom verksamheten fortsätta arbetet med att bedriva vår hemtjänstverksamhet där strävan att förbättra kvalitet, kontinuitet och effektivitet är aktuella arbetsområden.

Som enhetschef ansvarar du för; att insatserna som utförs är rättssäkra, enheten har en ekonomi i balans samt en god arbetsmiljö för dina medarbetare. Du driver, utvecklar och följer upp verksamhetens resultat och kvalitet.

Ditt uppdrag är att stärka och motivera medarbetarna, att fånga upp behov av kompetensutveckling, förändrade arbetssätt och rutiner. Genom ditt kommunikativa ledarskap skapar du förutsättningar för medarbetarna att vara delaktiga, ta ansvar och känna arbetsglädje. Planering och prioritering är en naturlig del av ditt arbete och du håller uppsatta tidsramar.

Till din hjälp finns kompetenta medarbetare och kollegor med stor erfarenhet av vård- och omsorg. Vidare har du tillgång till stöd från MAS, HR, bemannings-, administrations- och ekonomistöd. Som anställd i Habo kommun erbjuder vi bland annat personalförmåner som friskvårdsbidrag, möjlighet till distansarbete, gratis personalparkering och rabatterade träningsavgifter.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har högskoleexamen inom socialt arbete, hälso- och sjukvårdsområdet eller annan högskoleexamen som vi bedömer relevant i förhållande till uppdraget. Vi ser helst att du har flerårig ledarerfarenhet från liknande verksamhet.

Du bedriver ett kommunikativt och nära ledarskap och har förmågan att entusiasmera, motivera och skapa förtroendefulla relationer med dem du möter i ditt arbete. Vidare är du en tydlig, driven och kreativ person som tillsammans med dina medarbetare arbetar för att uppnå mål och resultat. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med på en hemtjänstens fortsatta utvecklingsresa.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina ledaregenskaper.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar. I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I denna rekrytering kan testverktyg komma att tillämpas.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Arbetsgivarens referensnummer: 2023-418

Upplysningar
Sandra Viktorin
Vård och omsorgschef
sandra.viktorin@habokommun.se
036-4428350

Facklig företrädare nås genom kommunens växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Enhetschef äldreomsorg hemtjänst

Habo kommun