halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Feriearbete sommaren 2024

Ort
Utgår

2024-03-28

Ansök nu

Feriearbete sommaren 2024

Olofströms kommun ska verka och ge bra service åt kommuninvånarna. För att kunna ge den service som kommuninvånarna förväntar sig är medarbetarna vår främsta resurs. Engagerade och delaktiga medarbetare som vågar prova nya saker och som strävar efter en bra kvalité gör Olofströms kommun till en attraktiv kommun som man vill bo i, verka i och besöka. Med en öppen och tydlig kommunikation skapar vi tillsammans ett bra arbetsklimat som lyfter välmående på arbetsplatsen. Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande.

Välkommen till Olofström, Sveriges friluftskommun 2019 och 2021.

Olofströms kommun erbjuder ett antal feriearbetsplatser till ungdomar som fyller 18 år och i mån av plats till de som fyller 17 år och är boende (mantalsskrivna) i Olofströms kommun.

Feriearbetet anordnas huvudsakligen under tre perioder: vecka 25-28, vecka 27-30 och vecka 30-32. Kan variera lite beroende på vad man söker.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir inom vård och omsorg, barnomsorg, turism (Bangolf eller museivärd), trädgårdsarbete, fotbollsledare, handledare på aktiv sommar samt tobaksförebyggande arbete i Blekinge.

För mer information se Olofströms kommuns hemsida.

En del av feriearbetena anordnas av föreningar i Olofströms kommun, då är det föreningen som ansvarar för anställningen. Olofströms kommun förmedlar platsen.

Villkor

Lön enligt avtal och timanställning som feriearbetare under tre veckor.

Sista ansökningsdag 2024-03-28

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

I länken nedan finns samlad information kring de viktigaste förmånerna som finns i kollektivavtalet som vi har i Olofströms kommun. Informationen handlar om bland annat semester, lön och ersättningar, föräldraledighet, försäkringar, kompetensutveckling och pension.

Säg hej till ditt kollektivavtal!

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Dela detta jobb

Feriearbete sommaren 2024

Olofströms kommun - Socialförvaltningen