halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Företagsläkare till svensk underrättelsetjänst

Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Företagsläkare till svensk underrättelsetjänst

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Just nu söker vi en Företagsläkare som vill bidra med hälsofrämjande insatser. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en spännande och kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad, varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi skyddar det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med hjälp av vår kunskap och kompetens.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som Företagsläkare tillhör du avdelning för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du tillhör HR-kontoret, vilket innefattar flera funktioner som tillsammans arbetar med myndighetens alla personalrelaterade frågor.

HR-kontoret består av en dynamisk grupp engagerade medarbetare med stort driv och besitter många olika expertkompetenser. Inom kontoret har vi ett nära samarbetar med varandra, där du har möjlighet att påverka och förändra, i syfte att säkerställa ett tryggt och professionellt HR som kan möta dagens och morgondagens utmaningar.

I rollen som Företagsläkare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • sedvanligt arbete inom företagshälsovården som t.ex. arbetsrelaterad sjukvård

  • medicinska bedömningar

  • rehabilitering och lagstadgade undersökningar

  • arbeta för en hälsofrämjande arbetsmiljö

Det ingår även att vara stöttande och bidra med medicinsk kompetens till chefer. På Företagshälsovården arbetar även en företagssköterska och en psykolog. Vi arbetar i team tillsammans med övriga medarbetare på HR-kontoret. Som Företagsläkare har du många kontakter inom myndigheten med såväl chefer som medarbetare. Du kommer att ha ett nära samarbete med chefer i rehabilitering och andra ärenden.

Resor i tjänsten kan förekomma.
Tjänsten är en deltidstjänst på 40%.

Du kan

Vi söker dig som:

  • är utbildad läkare

  • har erfarenhet av rehabilitering

  • kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du:

  • är utbildad företagsläkare alternativt har arbetat som distriktsläkare

  • har utbildning i lagstadgade hälsokontroller

  • har erfarenhet av företagshälsovård

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som söker är strukturerad och är flexibel. Du är van att ta fram både kortsiktiga och långsiktiga handlingsplaner, att förutse arbetsmiljöproblem för att främja medarbetarens hälsa. Vidare är du van att samarbeta med andra och du är van att arbeta i team.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större. På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.  

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.  

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Anna-Carin Björklund på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2023-10-08.
Referensnummer 3345/22.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Företagsläkare till svensk underrättelsetjänst

Försvarets Radioanstalt