halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra och Skånes Fagerhult

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra och Skånes Fagerhult

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut till våra verksamheter Solglimman i Glimåkra och Solhaga i Skånes Fagerhult

Solglimman är ett vård- och omsorgsboende med 25 platser för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov. Vi erbjuder även korttidsplatser för personer med rehabiliteringsbehov.

Solhaga är ett profilboende som riktar sig till personer som har demenssjukdom med framträdande personlighetsförändringar, personer med psykiska funktionsnedsättningar och migration.

Beskrivning av kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete. 

Att arbeta som fysioterapeut hos oss innebär att varierande arbete med varierande patientgrupper.  Finns möjlighet att utgå från både boenden och självklart kör du med våra egna bilar på arbetstid. Du kan själv lägga upp ditt arbete och styr dina dagar själv. Vi ser gärna att du är driven och patientcentrerad och vill arbeta för att förändra och förbättra för de boende.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 80% med tjänstgöring dagtid mån-fre. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: Enligt ök. 

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Solglimman och Solhaga kontakta: 

Verksamhetschef, Michaela

Mail: michaela.brolin@ansvarochomsorg.se 

Telefon: 0767770112

Enhetschef, Marie

Mail: marie.skogsback@ansvarochomsorg.se

Telefon: 0708255002

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra och Skånes Fagerhult

A&O Ansvar och Omsorg