halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2023-09-21

Ansök nu

Fysioterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet.
Enheten genomför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm och Region Uppsala på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet, och därmed bidra till Försäkringskassans bedömning av individens arbetsförmåga och eventuella behov av samordnande insatser.

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett viktigt och utvecklande arbete i en trevlig arbetsgrupp.
På vår enhet arbetar administratörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och psykologer. Teamets arbete baseras på en helhetssyn och individen i centrum. Vi har en stimulerande arbetsplats där alla yrkeskategorier arbetar med utveckling integrerat i den kliniska verksamheten för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Verksamheten finns i nya lokaler på Danderyds sjukhus. Vi erbjuder individuell introduktion med mentorskap, och förmåner som erbjuds är bland annat friskvårdsbidrag, personalgym, fri hälso- och sjukvård.

Arbetsbeskrivning

Du blir en viktig del i arbetet med att genomföra kvalitativa aktivitetsförmågeutredningar.
Som fysioterapeut gör du självständiga bedömningar och utreder individens fysiska funktion i aktivitet utifrån standardiserade bedömningsinstrument. Rollen innebär en del administrativt arbete eftersom man skriver utlåtanden på de bedömningar som genomförs. Tillsammans med teamet deltar du även i teamkonferenser där era olika bedömningar diskuteras för att skapa en helhetsbild av individens förmågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast med några års erfarenhet från yrket. Har du tidigare erfarenhet av att utföra aktivitetsförmågebedömningar är det meriterande, liksom grundläggande utbildning i försäkringsmedicinska utredningar. Vi ser gärna att du har kunskap inom neurologi och/eller långvarig smärta. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och får gärna ha tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande, strukturerad och nyfiken. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga, strukturerad och flexibilitet.

Känner du igen dig och tror att dina erfarenheter behövs här hos oss? Nu har du chansen att förstärka vårt team ytterligare!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten 

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). 
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds Sjukhus 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB