halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Gruppledare, utredningsgrupp barn och unga 7-14 år

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Gruppledare, utredningsgrupp barn och unga 7-14 år

Är du socionom med bred erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga samt arbetsledarskap? Vill du ingå i vår arbetsgrupp där vi tillsammans löser dagens och morgondagens utmaningar i socialtjänsten? Välkommen till Nässjö!
Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på människors behov. Därför har vi en sammanhållen förvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv".
Hela Barn och Unga består av ca 65 medarbetare. Vi är uppdelade i tre enheter; utredning, placering samt insatser. Enhet utredning består av en mottagningsgrupp samt två utredningsgrupper.
Vi söker nu en gruppledare till utredningsgrupp 7-14 år.

Arbetsuppgifter:

Gruppledartjänsten ingår i en arbetsgrupp som möter barn och ungdomar i åldern 7-14 år. Som gruppledare har du kollegor i övriga arbetsgrupper som du arbetar nära tillsammans med och har gemensam planering kring vissa ärenden.
Som gruppledare är du en viktig del i att forma arbetet kring det aktuella arbetsområdet. Du leder och samordnar det dagliga arbetet samt fattar beslut enligt delegation. Du fördelar ärenden och fungerar som bollplank och metodstöd. Vidare representerar du din arbetsgrupp både internt och ut mot våra samverkanspartners.
Som gruppledare ingår du i enhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga gruppledare och enhetschefer. Du kommer vara en viktig kugge i vårt utvecklings- och kvalitetsarbete för att tillsammans med övriga medarbetare skapa en modern socialtjänst.
Vi är en enhet som har djup och bred erfarenhet, har arbetat länge tillsammans, trivs med varandra och där skratt är en viktig del. Vi har ordinarie BBIC-licens och dokumenterar i Combine. Extern handledning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker en socionom med erfarenhet av myndighetsutövning riktad mot barn och unga. Du har god kännedom om socialtjänstens uppdrag, aktuell lagstiftning och har arbetat enligt BBIC. Erfarenhet av arbetsledning ses som meriterande.
Som person är du tydlig, noggrann och har lätt för att självständigt hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du är utvecklingsinriktad men har samtidigt förmåga att förmedla stabilitet och sätta realistiska mål i de utmaningar som socialtjänstens uppdrag innebär. Då arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, bör du vara utåtriktad, tydlig, lyhörd och pedagogisk. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har körkort.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2023-12-01. eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-09-24

Arbetsgivarens referensnummer: C153673

Upplysningar lämnas av:

Jeanette Öhrlund
Enhetschef
Telefon: 0380-518670
E-post: jeanette.ohrlund@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga kontaktpersonen nås via växeln 0380-51 80 00

Dela detta jobb

logo
Gruppledare, utredningsgrupp barn och unga 7-14 år

Nässjö kommun - Socialförvaltningen