halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Är du sjuksköterska och funderar på att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom anestesi? Vi har möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller läsåret 2023/2024 och omfattar både sjuksköterskor som idag arbetar på Danderyds sjukhus och sjuksköterskor som vill börja arbeta hos oss. Efter avslutade studier påbörjar du en rotationstjänst på vår anestesiverksamhet.

Vi erbjuder

Som nyutexaminerad anestesisjuksköterska erbjuder vi dig ett väl fungerande inskolningsprogram, erfaren handledare och ett regelbundet stöd av utbildningsledare och en närvarande chef. Du får möjlighet att i grupp reflektera tillsammans med erfarna samt lite mindre erfarna för att tillsammans växa inom specialiteten anestesi. Du erbjuds en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi satsar mycket på kompetensutveckling för våra anställda genom både externa och interna utbildningar. Bland annat erbjuder vi flera studiedagar per år, möjlighet till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka. Vi uppmuntrar även forskning och högre examen.

Om oss

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är omfattande och allsidig. Vi bedriver elektiv och akut samt pre- och postoperativ vård. Verksamheten är indelad i flera enheter; Kirurgi, Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Obstetrik, Öppenvårdskirurg samt ÖNH och Medicinsk tandvård där vi bland annat utför barnanestesi. Vi utför även anestesi på Röntgen, Endoskopin och Hjärtintervention. Vi ser det som en fantastisk tillgång med rotationsmöjligheter, variation och flexibilitet. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Personliga egenskaper

  • En initiativtagande person som vill växa och utvecklas i sin yrkesroll

  • God förmåga att arbeta i team förenat med självständigt arbete

  • Ett positivt förhållningssätt med engagemang och lyhördhet

  • Förmåga att hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo

Urvalsprinciperna kommer att ske genom intervjuer. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrig information

Du ansöker själv till valfritt lärosäte. Vi kommer att kalla till intervjuer under våren. Vår urvalsprocess kommer att ske parallellt med antagningsnämndens urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan du fått besked om du blivit antagen eller ej.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

 

Dela detta jobb

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Danderyds Sjukhus AB