halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hej sjuksköterska!

Företag Gnesta kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Hej sjuksköterska!

Om arbetsplatsen

I Gnesta kommun är vi 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra invånare och besökare bästa möjliga service. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Tjänsten är placerad på socialförvaltningen som arbetar för att erbjuda invånarna i Gnesta kommun en god och tillgänglig service utifrån individens egna behov. Vi ansvarar för kommunens omsorg för individ och familj, äldre, personer med funktionsnedsättning, den kommunala hälso- och sjukvården samt arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning. Förvaltningen arbetar på uppdrag av socialnämnden.

Hälso- och sjukvårdsteamet består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, undersköterskor och rehab assistent som arbetar tillsammans för en god och trevlig arbetsmiljö. I tjänsten som leg sjuksköterska arbetar du dagtid som områdesansvarig sjuksköterska, jourtid ansvarar du för kommunens samlade behov av hälso- och sjukvårdsinsatser.

Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid, som är erfaren, nyutexaminerad eller kanske är under utbildning och vill skaffa dig god erfarenhet redan nu!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom kommunens verksamheter arbetar du med att:
• övervaka och följa upp hälsotillstånd
• bedöma omvårdnadsbehov och läkemedelshantering
• planera, genomföra och utvärdera HSL- insatser
• samordna vårdtagarens hälso- och sjukvårdskontakter med övriga vårdgivare

Handledning, delegering och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del av ditt arbete. Du har möjlighet att till stor del planera och organisera det egna arbetet och arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Vi använder Time Care som schemaplaneringssystem och visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har
• examen som leg sjuksköterska
• god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• grundläggande IT-kunskaper och är trygg i IT-baserade journalsystem
• giltigt körkort med B-behörighet.

För att trivas hos oss ser vi att du är en leg sjuksköterska med en helhetssyn kring vårdtagaren. Du är initiativrik och vill tillsammans med dina kollegor förbättra och utveckla hälso- och sjukvården utifrån individens behov. Du gillar när varje dag inte är den andra lik och har ett reflekterande arbetssätt.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid
Har du andra önskemål gällande omfattning och anställning, kanske vill du sommarvikariera? Hör av dig!

Tillträde :
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-31

Referensnummer : A1191005

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Monica Persson

Enhetschef Hälso- och sjukvård

Mobiltelefon

Telefon 0158-275 518

E-postadress monica.persson@gnesta.se

Övrigt

Som medarbetare i Gnesta kommun ska du känna dig trygg och kunna ha en god balans mellan fritid, familjeliv och jobb. Du har flera fina anställningsförmåner, till exempel friskvårdsbidrag, utökad föräldraledighet och ett bra försäkringsskydd. Läs mer om kommunens anställningsförmåner på gnesta.se/anstallningsformaner.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, och välkomnar därför sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Hej sjuksköterska!

Gnesta kommun