halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Hej Sjuksköterska!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-02

Ansök nu

Hej Sjuksköterska!

Vi som jobbar inom hemsjukvården är ett glatt gäng, som söker dig som tillsammans med oss vill utveckla hemsjukvården inom Nässjö Kommun. På vår avdelning arbetar specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, specialistundersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt rehabiliteringsassistenter.
Vi arbetar med hemsjukvård i ordinärt- och särskilt boende samt gruppboende.
Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter den vård de behöver, när de behöver den och där de behöver den.
Vi som är enhetschefer här heter Maria, Nina och Hanna.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu två sjuksköterskor till vårt korttidsboende Sjöbacken.
Som sjuksköterska på ett korttidsboende ansvarar du för hälso- och sjukvård av hög kvalitet.
Du bedömer, planerar, utför, utvärderar och dokumenterar hälso- och sjukvårdsinsatserna utifrån varje boendes förutsättningar, önskemål och behov. På korttidsboendet kan arbetstempot, i perioder vara hektiskt vilket beror på att det är kortare vårdtid på en korttidsenhet. Du handleder och arbetsleder omvårdnadspersonal. Ett nära samarbete med enhetschefer inom äldreomsorgen är nödvändigt. Du utgår från patienternas önskemål, samverkar med patientens läkare, och tycker om att dela med dig av kunskap och erfarenheter. Dokumentation sker i Combine. Vi arbetar även med kvalitetsregister; Palliativa Registret och Senior Alert. En bra kontakt med anhöriga är också ett viktigt inslag i ditt arbete. Vi söker dig som kan jobba dag samt var femte helg.

Kvalifikationer:

Vi söker en sjuksköterska med några års erfarenhet av geriatrik, äldreomsorg eller hemsjukvård. Du är van att arbeta självständigt, samarbetar bra med kollegor, omvårdnadspersonal och övriga professioner. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för äldre människors livskvalitet, trygghet, självbestämmande, delaktighet och meningsfullhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Viktiga egenskaper hos dig som vi värdesätter är att du är noggrann, pålitlig, beslutsam, trygg och nytänkande. Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2023-10-02
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-08-07

Arbetsgivarens referensnummer: A1219804 - Kopia (2)

Dela detta jobb

logo
Hej Sjuksköterska!

Nässjö kommun - Socialförvaltningen