halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad där du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns – att tillgodose våra medborgares individuella behov av vård och omsorg så att de ska känna trygghet och meningsfullhet.

VAD INNEBÄR DET ATT JOBBA HOS OSS?

Att arbeta i Trosa kommun innebär att du blir del av en verksamhet med familjär stämning och god sammanhållning. Närheten i den lilla kommunen möjliggör goda samarbeten med andra verksamheter och vi har en nära dialog med alla inom vård- och omsorgskontoret. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och har roligt på jobbet. Här erbjuds även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Just nu söker vi dig som vill arbeta extra och stärka upp något av våra team inom hemtjänsten. Du kommer att utföra de tjänster som våra brukare har beviljats stöd för, den kan handla om allt från personlig omvårdnad till tvätt, städ och sociala aktiviteter. Vilka arbetsuppgifter du kommer att få utföra beror på vilket område du kommer att arbete inom samt vilken kompetens du har.

Du kommer att ta dig runt till våra brukare i Trosa, Vagnhärad och Västerljung med tjänstecykel eller tjänstebil. Behovet av vikarier varierar över tid och kan också variera inom olika yrkesgrupper.

 

VEM SÖKER VI?

Är du ansvarstagande och engagerad i ditt arbete? Eftersom vår verksamhet pågår dygnet runt behöver vi personal som kan arbeta både dag, kväll och helger. 

Du är/har:

  • bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift

  • grundläggande data- och dokumentationsvana

  • vaccinerad mot covid och kan visa upp vaccinationsbevis vid anställning

Vi ser det som meriterande om du har:

  • B-körkort

  • någon form av genomförd eller påbörjad vårdutbildning

Vi sätter individen i centrum och möter olika typer människor med olika typer av behov, som timvikarie hos oss behöver du vara lyhörd för dessa behov. Som person du har ett genuint intresse för människor och omvårdnad. Du har inga problem att följa givna instruktioner och du bidrar med positiv stämning till ditt arbetslag. Du en förmåga att läsa av människor och därefter anpassa ditt beteende och agera professionellt. 

 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tidsbegränsad

Omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

För att bli anställd hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

 

Kontakt:

Jessica Wolfenstein, Enhetschef Hemtjänsten Trosa

0156-52098

Jessica.Wolfenstein@trosa.se

 

Malin Skålberg, Enhetschef Hemtjänsten Vagnhärad

0156- 52063

malin.skalberg@trosa.se

Intresseanmälan för extraarbete inom Hemtjänsten

Ansök nu

Dela detta jobb