halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Intresseanmälan specialistsjuksköterska

Ansök nu

Intresseanmälan specialistsjuksköterska

På Karolinska prioriterar vi arbetsmiljön och strävar efter en långsiktig och hållbar arbetsplats. För att vi tillsammans ska kunna skapa ett starkt team med ett bra och kontinuerligt samarbete för patienternas bästa, vill vi minska andelen inhyrd bemanning och satsa på våra medarbetare. Som tillsvidareanställd medarbetare på Karolinska erbjuder vi, bland mycket annat, företräde till attraktiva arbetstider och hälsosamt schema.  

Vi behöver dig i vårt lag! Om du vill vara en del i utvecklingen framåt mot en hållbar arbetsplats och sjukvård, skicka i väg din intresseanmälan redan idag!

Vi erbjuder
På Karolinska Universitetssjukhuset finns många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser för dig att utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska.

Vi har tjänster både för dig som är ny specialistsjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären.

Vi har individuella introduktions- och On-boardingscheman för att du skall känna dig trygg och handledare tills du är helt självgående.  

Utifrån kompetensstegen har du och din chef utvecklingssamtal och du som är redo för nästa steg i karriären har på Karolinska tillgång till unik kompetens, utbildningsverksamhet och utmaningar. 

Här kan du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännandemiljö där forskning och teknologi spelar stor roll!

Läs mer om de medarbetarerbjudanden som du erhåller hos Karolinska.

Vi söker
Dig som är trygg i din grundprofession, strukturerad och bekväm med att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. 

Dig som har förmågan att inspirera till förändring och utveckling och som drivs av att arbeta för en långsiktigt bättre arbetsplats där vi samarbetar och uppskattar varandra.

Dig som delar vår tanke om att alltid sätta patienten först samt att alltid inkludera patienten i den egna vården. 

Dig som kan hålla med om vår vision "Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag!"

Våra värderingar är Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn 

Om oss
Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusetsverksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.

Läs mer om våra verksamheter:
Tema Akut & Reparativ Medicin, inkl Infektion

Tema Barn - Astrid Lindgrens barnsjukhus

Tema Cancer

Tema Hjärta, Kärl & Neuro

Tema Inflammation & Åldrande

Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner

Funktion Barn Perioperativ Medicin, Intensivvård & Transport

Funktion Perioperativ Medicin & Intensivvård (PMI)

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss på Rekryteringscenter via rekryteringscenter.karolinska@regionstockholm.se.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad specialistsjuksköterska

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Expedition Solna/Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Intresseanmälan specialistsjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset