halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Intresseanmälan till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Ansök nu

Intresseanmälan till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Utmanas och utvecklas hos oss! Vi kan erbjuda dig en trygg anställning med goda förmåner i ett omväxlande, utvecklande och utmanande arbete inom flera av sjukhusets verksamhetsområden. Nu är vi intresserade av dig som är undersköterska, specialistundersköterska och/eller sjuksköterskestudent med minst två års erfarenhet av akutsjukvård. Varmt välkommen till Bemanningscenter Danderyds sjukhus!

Bemanningscenter erbjuder

Du får möjlighet till ett flexibelt arbete utifrån akutsjukhusets verksamhetsområden och deras behov på kortare eller längre sikt. Ditt arbete förläggs utifrån din kompetens och efter hur du är introducerad inom sjukhusets olika verksamheter.

Utveckling och lärande - en del av jobbet

Det finns många möjligheter för dig som är intresserad av att hitta nya karriärvägar.

Här kan du läsa om utveckling och lärande

Som anställd hos oss

 • har du möjlighet att arbeta inom Danderyds sjukhus olika verksamhetsområden

 • kan du bli tillsvidareanställd eller timanställd

 • kan du välja om du vill arbeta treskift, tvåskift eller natt

 • har du individuell schemaplanering

 • får du ett lönetillägg utöver din ordinarie lön som kompensation för din flexibilitet då du kan bli förflyttad mellan sjukhusets olika verksamhetsområden med kort varsel

 • får du semester enligt gällande kollektivavtal

 • får du samma förmåner som alla anställda på Danderyds sjukhus Här kan du läsa mer om våra förmåner

 • kan du få hyra personalbostad i upp till ett år

Bemanningscenter och våra lokaler är en multifunktionsyta - navet som vår verksamhet utgår ifrån. Där möter du dina kollegor inom Bemanningscenter, träffar administratörer, hanterar schema och schemafrågor, studerar, äter lunch eller bara kommer förbi och tar en fika.

Vi söker dig som är/har

 • undersköterska eller sjuksköterskestudent med två års erfarenhet av akutsjukvård (genomgått termin 4 eller mer av utbildningen)

 • intresserad av timanställning

 • goda kunskaper i svenska språket

 • trygg och säker i din yrkesroll

 • mycket flexibel och har en stor samarbetsförmåga

 • lyhörd och har respekt för både verksamheters olika arbetssätt och för patienters varierande behov

Bemanningscenters uppdrag

Bemanningscenter stöttar sjukhusets samtliga verksamheter med bemanning av vårdpersonal och administratörer för både kortare och längre placeringar.

Ansökan

Genom att skicka in din ansökan vet vi att du är intresserad av att arbeta på Danderyds sjukhus Bemanningscenter. När vi har behov av din kompetens hör vi av oss till dig. Återkoppling kan därför dröja eller utebli då detta är en spontanansökan.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Intresseanmälan till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB