halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Intresserad av betald VUB, inriktning vård av äldre? Sök till vårt geroteam

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Intresserad av betald VUB, inriktning vård av äldre? Sök till vårt geroteam

Arbetsplatsbeskrivning

Är du sjuksköterska och söker världens roligaste jobb där du kan göra skillnad? Har du arbetat inom äldreomsorg eller brinner du för att arbeta med äldre människor? Då är du den personen vi söker till vårt Ortopedgeriatriska team på Ortopedavdelningen!

Området Ortopedi har ca 190 medarbetare fördelat på sex enheter som arbetar med dagkirurgi, mottagningsverksamhet, avdelningsarbete och rehabiliterande insatser.

Ortopedavdelningen består av två akuta team, ett elektivt team och två ortopedgeriatriska team. De ortopedgeriatriska teamen består vardera av en sjuksköterska och två undersköterskor. Till teamen finns stöttande funktioner såsom läkare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Dessa funktioner ingår i teamet och är specialiserade inom området. Som en viktig del i utvecklingen av det Ortopedgeriatriska teamet finns det både en teamansvarig sjuksköterska och undersköterska. Dessa har ett nära samarbete med enhetschefen på avdelningen.

Utöver våra tvärprofessionella team har ortopedavdelningen även stödfunktioner i form av apotekare, ledningssjuksköterska, vårdplaneringssköterska och bemanningsassistenter.

Vi tar gärna emot dig som är nyutexaminerad sjuksköterska. Geriatriken ger dig en bred grund att stå på. Vi ger dig en gedigen introduktion där du som nyutexaminerad kan utvecklas. Du har kompetenta kollegor som stöttar dig i din utveckling och ser till att du blir trygg i ditt yrkesutövande och i din arbetsledande roll som sjuksköterska.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara med och fortsätta utveckla Ortopedgeriatriska teamet på Östersunds sjukhus.

Vi vårdar äldre, multisjuka patienter med ortopediska skador och vi har en högre bemanning av personal per patient. Varje team ansvarar i huvudsak för fem patienter.

I sjuksköterskearbetet ingår bland annat att ansvara för omvårdnad och läkemedelsadministrering. Medicintekniskt ingår bland annat att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, infusionspumpar, såromläggningar, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering. För dig med erfarenhet ingår även handledning av studenter.

Utöver detta arbetar teamen på sådant sätt där man stöttar och tar hand om varandra samt har roligt på jobbet. Vi skall sträva mot ett gemensamt mål, att tillsammans skapa en god teamkänsla!

Kvalifikationer

Grundutbildad sjuksköterska. Det är meriterande med specialistutbildning inom geriatrik samt erfarenhet av arbete inom geriatrik eller äldreomsorg. Du som är nyutexaminerad sjuksköterska eller snart tar examen är också välkommen med din ansökan.

Vi är väldigt måna om att utveckla vårt Ortopedgeriatriska team och kan därför erbjuda betald specialistutbildning inom Vård av äldre. Vill du veta mer om utbildningserbjudandet så hör gärna av dig så berättar jag mer!

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi kallar till intervjuer och tillsätter löpande så ansök idag!
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Michaela Ganning
Tf Enhetschef
Telefon: 0702093188
Email: michaela.ganning@regionjh.se
Namn: Jessica Sjöström
Teamansvarig sjuksköterska
Telefon: 063-153595
Email: jessica.sjostrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: Persr/114/2023
Sista ansökningsdag: 2023-04-30

 

Dela detta jobb

Intresserad av betald VUB, inriktning vård av äldre? Sök till vårt geroteam

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård