halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Järna Rehab söker legitimerad fysioterapeut

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Järna Rehab söker legitimerad fysioterapeut

Vi söker nu en fysioterapeut för en tillsvidareanställning till vårt härliga gäng på Järna Rehab. Hoppas att just du vill vara med och bidra till arbetsglädje hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss fyller du en viktig funktion i enhetens arbete kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Dina arbetsuppgifter består främst av hemrehablitering både enskilt och i team med arbetsterapeut Arbete med rehabilitering på mottagning samt gruppverksamhet kan vara aktuellt i mer eller mindre omfattning beroende på intresse och erfarenhet. Vi arbetar mycket tvärprofessionellt inom enheten och har även en stabil samverkan med Järna Vårdcentral.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom primärvårdsrehabilitering och som brinner för att hjälpa patienter att klara sin vardag så självständigt som möjligt. Du har en helhetssyn och är lyhörd för vad som är viktigt för varje enskild patient. Du trivs i en dynamisk miljö på en enhet där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van att ta egna initiativ och eget ansvar för arbetet, både gällande patienterna men även gentemot våra samarbetspartners och verksamheten i stort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är även positivt om du har vana av att arbeta i journalsystemet TakeCare.

Vi erbjuder dig

- En familjär arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar

- Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete

- Deltagande i enhetens internutbildningar

- Årlig reviderad kompetensplan för din professionella kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag

Om Järna Rehab

Järna Rehab ingår i Prima Vård-koncernen som idag bedriver primärvårdsrehabilitering vid 4 enheter på uppdrag av Region Stockholm.

Järna Rehab är belägen mitt i Järna, 5 minuters promenad från pendeltåget och kommunikationer till Södertälje och Stockholm. Verksamheten består av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut och kiropraktor. Totalt är vi ca 12 medarbetare på mottagningen och lika många på vår fillial i Nykvarn. Verksamheten är även samlokaliserad med Järna Vårdcentral. Personalgruppen i stort omfattar ca 40 medarbetare som tillsammans bidrar till en trivsam och stabil arbetsplats.

Mer om företaget

Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss i Prima Vård är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi bemöter våra patienter, varandra och vår omvärld. 

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Tore Blomqvist på 08 - 409 150 81. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Dela detta jobb

Järna Rehab söker legitimerad fysioterapeut

Prima Vård AB