halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Jobba som undersköterska hos oss i Göteborgs Stad!

Ort
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Jobba som undersköterska hos oss i Göteborgs Stad!

Vill du ha ett givande jobb där du gör skillnad? Sök då jobbet som undersköterska i Göteborgs Stad!

Vi är en stor arbetsgivare med många arbetsplatser i hela Göteborg så du har alla möjligheter att jobba där det passar dig bäst. Inom äldreomsorgen bidrar du till de äldres livsglädje och välmående. Du får möjlighet att utvecklas som person samtidigt som du gör skillnad. Vi söker personal till hemtjänst, vård- och omsorgsboende, korttidsenhet samt natt och larm. Vilket passar dig bäst? 

Din roll
Vi vill skapa möjligheter för göteborgarna att leva ett självständigt och gott liv, långt upp i åren eller när hälsan sviktar. I takt med att många lever längre kommer fler att behöva vård och omsorg – på sina villkor. Målet är att omsorgstagarna ska få meningsfulla dagar, där du ger en god omvårdnad och social omsorg. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig hygien och omsorg, stöd vid måltider och aktiviteter, tvätt och städning med mera. Du utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. I ditt arbete utgår du från det friska hos korttidsgästen och tar tillvara på individens resurser. Du är den som får vardagen att fungera och bli meningsfull.

Är du undersköterska och nyfiken på människor?
Då passar du för jobbet hos oss. Vår ambition är att utveckla framtidens vård och omsorg. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande. Vi söker dig som är utbildad undersköterska, tidigare arbetslivserfarenhet inom vården är meriterande men inte ett krav. Du får introduktion och upplärning innan din anställning börjar.

Dina personliga egenskaper är viktiga
I arbetet träffar du många människor, därför letar vi efter dig som är en teamspelare och har lätt för att visa hänsyn och respekt. I möten med omsorgstagare, kollegor, anhöriga och andra människor är du öppen, positiv och har alltid de äldres bästa i fokus. Vi ser också att du är en stjärna på flexibilitet. Arbetsdagarna hos oss är varierade och därför behöver du kunna byta fokus för att lyckas med en bra dag på jobbet.

Förmåner
Genom vårt kollektivavtal har du många bra förmåner och en stor trygghet i din anställning. Några exempel på vad du får är förmånliga semestervillkor, pensionsinbetalningar på 6% av din årslön och försäkringar vid sjukdom. Läs gärna mer här. Vi erbjuder också:

  • Rabatter: Du har möjlighet att köpa produkter och tjänster inom en rad olika områden till rabatterat pris. Det gäller bland annat friskvård, nöje, hemelektronik, hem och trädgård och barnprodukter.

  • Förmånscykel och cykelbidrag: Du kan du hyra en cykel mot nettolöneavdrag. Du får också ett cykelbidrag på 500 kronor vid köp av cykel, cykelservice, årskort på hyrcykelsystemet Styr & Ställ och andra cykelrelaterade inköp.

  • Pendlingskort: Du har möjlighet att till ett rabatterat pris köpa Västtrafiks årskort inom valfri del av Västra Götaland.

  • Extra semesterdagar: Du har 25 semesterdagar. När du fyllt 40 får du 31 dagar och vid 50 år är du uppe i 32 dagar, alltså drygt sex veckors semester.

  • Semesterväxling: De flesta anställda i Göteborgs Stad har möjlighet att, i den utsträckning arbetet tillåter, växla semesterdagstillägget mot fler lediga dagar.

  • Tillägg till föräldraförsäkringen: Om du varit sammanhängande anställd under minst ett år innan du går på betald föräldraledighet får du ett tillägg som motsvarar 10 procent av inkomstbortfallet, under högst 180 kalenderdagar

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Jobba som undersköterska hos oss i Göteborgs Stad!

Göteborgs Stad, Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen