halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

LÄRARE INOM HÄLSO- OCH SJUKVÅRD HAGFORS KOMMUN

Företag Hagfors kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

LÄRARE INOM HÄLSO- OCH SJUKVÅRD HAGFORS KOMMUN

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 

Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 

Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 

Älvstrandsgymnasiet är en del av Älvstranden bildningscentrum. På gymnasiet går det drygt 400 elever på något av våra tio nationella program. Inom gymnasiet har vi även introduktionsprogram, gymnasiesärskola, vuxenutbildning och flera idrottsinriktningar.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Tjänsten innebär undervisning i vård- och omsorgsprogrammet. I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen planering, genomförande och uppföljning av lektioner. I tjänsten ingår ett mentorskap vilket innebär att följa elevernas kunskapsutveckling och studiesituation samt ett stöd i elevernas utveckling mot att bli vuxen. I första hand söker vi dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att bedriva undervisning inom hälso-och sjukvård. I andra hand söker vi dig som är vidareutbildad sjuksköterska inom hälso-och sjukvård. Du kommer att undervisa både på ungdomsgymnasiet och på vuxenutbildningen. Har du erfarenhet från att arbeta som lärare inom gymnasiet anses detta meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande.

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
LÄRARE INOM HÄLSO- OCH SJUKVÅRD HAGFORS KOMMUN

Hagfors kommun