halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg Läkare till To Care Husläkarmottagning på Östermalm

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Leg Läkare till To Care Husläkarmottagning på Östermalm

Vi söker nu en leg läkare till To Care City; en vårdcentral med högt i tak och snabba beslutsvägar där patienten står i fokus.

Arbetsuppgifter
Vi förstärker vårt läkarteam och söker en engagerad och flexibel legitimerad läkare för vikariat med möjlighet till framtida ST-tjänst inom allmänmedicin. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som leg läkare på vårdcentral.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten tillsammans. På vår mottagning har du nära samarbeten med samtliga professioner. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt och försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. 
  
Din profil

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med både patienten och mottagningen i fokus. Vidare är du lyhörd för våra patienters behov och ditt bemötande är professionellt och ödmjukt. Du är stabil och anpassningsbar i olika situationer samt har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har en god kommunikationsförmåga i syfte att skapa goda relationer med patienter såväl som kollegor.
 
Anställning och ansökan
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 12 månader med god chans till förlängning och möjlighet till en ST-tjänst i allmänmedicin finns på sikt. Tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Dela detta jobb

Leg Läkare till To Care Husläkarmottagning på Östermalm

Prima Vård AB