halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg logoped, Oralmotoriskt Centrum, Logopedkliniken, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-01

Ansök nu

Leg logoped, Oralmotoriskt Centrum, Logopedkliniken, Danderyds sjukhus

Logoped till Oralmotoriskt Centrum, Logopedkliniken, Danderyds sjukhus

Vill du arbeta på Oralmotoriskt centrum (OMC) med oralmotorik och talmotorik tillsammans med erfarna kollegor? En av våra kollegor går på föräldraledighet och nu söker vi en vikarie som vill komplettera teamet. Sök till oss på Logopedkliniken!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som logoped på OMC erbjuds du ett fartfyllt, spännande och stimulerande arbete där du har ett nära samarbete med andra logopeder, tandläkare och foniatrer.

Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Du erbjuds möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika möten och utvecklingsdagar och utöver detta har du tillgång till klinikens övriga medarbetare och deras kompetens.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

  • Självständigt utreda oralmotorik och -sensorik samt talmotorik.

  • Ge lämpliga insatser utifrån bedömningen, ofta i samarbete med andra vårdgivare, hem och förskola/skola.

  • Ge information till berörda parter.

  • Delta i utvecklingsarbete och det doktorandprojekt som pågår på enheten.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad logoped med minst två års erfarenhet och har arbetat inom aktuellt diagnosområde tidigare. Som person tror vi att du är nyfiken, frågvis, generös samt trygg och förtroendeingivande. Du tycker att det är spännande att få fördjupa dig i kluriga ärenden och du är flexibel och positiv. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde: 1 december 2023.

Anställningsform: 1 års vikariat.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Sofia Norrman, 08- 123586 91.

Fackliga företrädare: SRAT Växel, tel. 08-442 44 60

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi är auktoriserade inom vårdvalet och står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.

Om verksamheten
Vi arbetar inom ramen för vårdval Stockholm, sjukhusavtal och språkförskoleavtal. Förutom huvudmottagningen på Danderyds sjukhus har Logopedkliniken ytterligare åtta mottagningar i närliggande kommuner samt verksamhet inom slutenvården på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling och forskning. Logopedkliniken är en del av Verksamhetsområde Neurologis USV-enhet (Universitetssjukvårdsenhet). Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus
Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Leg logoped, Oralmotoriskt Centrum, Logopedkliniken, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB