halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg logoped slutenvården Södersjukhuset, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2024-01-01

Ansök nu

Leg logoped slutenvården Södersjukhuset, Danderyds sjukhus

Logoped till slutenvården Logopedkliniken, DS, Södersjukhuset

Nu behöver vi dig till vårt logopedteam inom slutenvården på Södersjukhuset. Vi kommer att bli en till i teamet och du, som är erfaren och driven, ska givetvis söka till oss!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som logoped inom den akuta slutenvården blir du en del i ett sammansvetsat och professionellt logopedteam, samtidigt som du blir den viktiga logopedkuggen i teamarbetet kring patienterna. På strokeavdelningen ingår du som logoped i strokeprocessen och deltar i teamträffar dagligen. Du är också en viktig del i avdelningen för patienter med akuta neurologiska sjukdomstillstånd, där det bland annat finns fyra platser för neurologisk intermediärvård. Utöver detta inbegriper uppdraget konsultationer på alla slutenvårdsavdelningar på sjukhuset.

Du får utvecklas inom spännande logopediska områden, som exempelvis trach-vård, och även vara med och utveckla vår framåtsträvande verksamhet på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Du deltar i ämnesspecifika möten och utvecklingsdagar och du har också tillgång till klinikens övriga medarbetare och deras kompetens. Eftersom klinisk forskning står högt på agendan är det spännande att vi just nu deltar i forskningsprojekt.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

  • självständigt utreda sväljnings-, tal-, språk- och kommunikationsförmåga

  • samverka med övrig personal runt patienten

  • delta i teamträffar

  • föreläsa

  • medverka i utvecklingsarbeten

Logopedkliniken bemannar även slutenvården på Danderyds sjukhus. En tjänst hos oss innebär därför att en placering där kan vara aktuell om verksamheten har behov av det.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad logoped med gedigen erfarenhet av att arbeta med förvärvade sväljnings-, tal-, språk och kommunikationssvårigheter. Du har god kunskap om och vana vid att utföra Cervikal Auskultation, FUS och att arbeta med tracheostomerade patienter. Som person tror vi att du är vetgirig, nyfiken, engagerad, positiv och lösningsorienterad. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare har du ett pedagogiskt förhållningssätt och eftersom du kommer att bli en del av ett team är det en förutsättning att du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde: 1 januari 2024.

Anställningsform: Tills vidare. Provanställning tillämpas.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Sofia Norrman, 08-123586 91.

Fackliga företrädare: SRAT Växel, tel. 08-442 44 60

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi är auktoriserade inom vårdvalet och står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.

Om verksamheten
Vi arbetar inom ramen för vårdval Stockholm, sjukhusavtal och språkförskoleavtal. Förutom huvudmottagningen på Danderyds sjukhus har Logopedkliniken ytterligare åtta mottagningar i närliggande kommuner samt verksamhet inom slutenvården på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling och forskning. Logopedkliniken är en del av Verksamhetsområde Neurologis USV-enhet (Universitetssjukvårdsenhet). Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Leg logoped slutenvården Södersjukhuset, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB