halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad Arbetsterapeut till Högspecialiserad hjärnskaderehabilitering slutenvård Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm.

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Legitimerad Arbetsterapeut till Högspecialiserad hjärnskaderehabilitering slutenvård Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm.

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är en länsövergripande klinik, som är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). Verksamheten är indelad i tre huvudprocesser; hjärnskaderehabilitering, neurorehabilitering och smärtrehabilitering. Vi bedriver rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskador, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering och kronisk smärta.

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter med stor möjlighet till kompetensutveckling inom neurologisk rehabilitering. Hos oss får du som medarbetare klinisk handledning av specialistarbetsterapeut, samt möjlighet till utveckling och kunskap inom evidensbaserad rehabilitering.
Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsuppgifter

Hos oss är du en viktig del av ditt team bestående av patient, fysioterapeuter, logopeder, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och behandlingsassistenter. I teamet ansvarar arbetsterapeuten för bedömning och behandling utifrån individens behov i syfte att förbättra aktivitetsförmågan. Du som arbetsterapeut ansvarar för patienterna i ditt team och du har en unik möjlighet att följa patienterna under deras rehabiliteringsprocess. Du träffar dina patienter dagligen för att utifrån patientens rehabiliteringsplan och behov erbjuda interventioner med fokus på att förbättra aktivitetsutförandet, samt träning av kognitiva och motoriska förmågor. I arbetet ingår även att du utför boendebedömning, bostadsanpassning, hjälpmedelsutprovning samt intygsskrivning gällande LSS och BAP.

Vill du se mer av vår avdelning och våra rehabiliteringslokaler såsom rehabträdgården, träningslägenheten @home och cogtech där vi använder den senaste tekniken för kognitiv och motorisk träning, se länkarna nedan eller följ oss på @hjarnskaderehab

CogTech – En plats för lek och allvar - Danderyds sjukhus

Träningslägenheten @home ger övning i vardagslivet - Danderyds sjukhus

Kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med flera års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med patienter med förvärvad hjärnskada och av teamarbete. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ha god organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, lyhördhet, flexibilitet och personlig lämplighet. Det är meriterande om du har utbildning i instrument som Ad AHA Stroke, AMPS, PRPP samt högre examen tex. magister/master.

Anställningsform

1 Tillsvidaretjänst 100 % tillträde enligt överenskommelse.

2 st vikariat 100% tillträde enligt överenskommelse.
 

Sista ansökningsdatum: 230424

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Dela detta jobb

Legitimerad Arbetsterapeut till Högspecialiserad hjärnskaderehabilitering slutenvård Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm.

Danderyds Sjukhus AB