halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad SSK / DSK

Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Legitimerad SSK / DSK

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 280 medarbetare.

Anställningen är placerad på enhet Hälso- och sjukvård som utgörs av  SSK/DSK, AT, FT samt rehabassistenter. Samarbetet mellan olika yrkesgrupper och närheten till varandra ger oss bra möjligheter att lära av varandra, vilket bidrar till en hög kvalitet i vården och omsorgen.

Vår ambition är att alla individer med behov av stöd och hjälpinsatser i Karlsborg ska bemötas med respekt och värdighet samt få en professionell helhetsbedömning av sitt behov av stöd och hjälp genom vårt teamarbete där individen själv är en självklar och delaktig part i samarbetet.

Arbetsuppgifter

Hälso- och sjukvårdsenhetens uppdrag är att utreda berörda individers behov, fatta beslut om stöd och hjälpinsatser utifrån Hälso- och sjukvårdslagen samt följa upp beviljade insatser. Handledning och utbildning till omvårdnadspersonal, patient och anhöriga ingår också i uppdraget. Stor del av arbetet utförs i team med arbetsterapeut, fysioterapeut samt kommunens övriga funktioner och med Närhälsan och andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska eller Distriktssköterska, gärna med några års erfarenhet i yrket. 

Du är en ansvarfull person som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete. God samarbetsförmåga är något som vi värdesätter samt intresse av att bidra till fortsatt kvalitetsutveckling av verksamheten

B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Urval och intervjuer kan komma att ske innan ansökningsdatums utgång.

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

Legitimerad SSK / DSK

Karlsborgs kommun