halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Leg.sjuksköterska till Hemsjukvård i Dalarna.

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Leg.sjuksköterska till Hemsjukvård i Dalarna.

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro.


OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för arbete inom Hemsjukvård till  Avesta. 
Verksamheten har en hälso- och sjukvård med ansvar för flera olika verksamheter som särskilda boenden, korttidsplatser, LSS och psykiatriboenden samt hemsjukvård.
Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommun för arbete på HSV.
Journalsystem: Procapita

Uppdragsperioden är 2023-09-01-2024-02-28 med möjlighet till förlängning. 

Schemat innebär en sysselsättning på 100 % med en 38,25 timmar i veckan fördelat på dagar, kvällar och helger.

DIN PROFIL

Du är en legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska samt minst sex månaders erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård under dem senaste tre åren. 
B-körkort är ett krav. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Leg.sjuksköterska till Hemsjukvård i Dalarna.

Centric Care AB