halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Frösö hälsocentral

Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Frösö hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Frösö hälsocentral ligger belägen på Frösön strax utanför stadskärnan, nära Storsjön med i nuläget ca 11.600 listade patienter. Vi har ett geografiskt upptagningsområde med både tätort och landsbygd. Vi har ansvar för tre SÄBO och ett välfungerande samarbete med kommunens distriktssköterskor i hemsjukvård. Frösö Hälsocentral har en stabil personalgrupp där vi genom RAK tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten. Vi är en välfungerande arbetsplats med bra rutiner, gott samarbete och engagemang blandat med en stor portion nytänk.

Vi har ett multimodalt team med sjukgymnast, psykologer, socionom, rehabkoordinator och läkare. Vi har distriktssköterskor med egna ansvarsområden som tillsammans med undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar på toppen av sin kompetens. BVC, MVC och sjukgymnastiken är välbemannade med erfarna medarbetare och vi har två engagerade enhetschefer.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare ansvarar du i huvudsak för den medicinska dokumentationen i journalsystemet Cosmic, remisshantering, telefonservice, receptbeställningar samt övrig administration för verksamheten.

Vårt team består av medicinska sekreterare och receptionist och vi hjälps också åt att bemanna receptionen vid receptionists frånvaro ex ledighet. Du ska tycka om att ge service då arbetet innebär kontakt både med patienter och med våra olika yrkesgrupper. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete.
I tjänsten finns möjlighet till att arbeta delvis på distans och att det sker i dialog med enhetschef och övriga i teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är läkarsekreterare, medicinsk sekreterare, vårdadministratörsutbildning eller som studerar till någon av dessa utbildningar. Du bör vara öppen för nya arbetsuppgifter och tycka om patientkontakt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, att du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga och gillar variation där arbetsuppgifterna växlar.

Erfarenhet av primärvård är meriterande men absolut inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan till vårt sekreterarteam!

Andra uppgifter

Urval, intervjuer och tillsättning kan ske löpande.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Cathrine Thand
Enhetschef
Telefon:
Email: cathrine.thand@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Linda Karhu
Vision
Telefon:
Email: linda.karhu@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/576/2023
Sista ansökningsdag: 2023-08-31

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Frösö hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård