halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Mammograficentrum, Sundsvall

Ort
Utgår

2023-10-05

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Mammograficentrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill jobba som medicinsk sekreterare hos oss!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Mammograficentrum Västernorrland är en enhet i framkant där ett av målen för verksamheten är att upptäcka bröstcancer i tidigt skede. Vi ansvarar för all bröstcancerscreening till länets kvinnor mellan 40 - 74 år. För att erbjuda nära vård har vi en fast enhet i Sundsvall samt två mobila screeningvagnar som besöker alla andra kommuner. Vi kombinerar stort medicinskt kunnande med mänsklig omtanke. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi ett tydligt människovärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig service mot våra patienter och kvinnor. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ. Vi är övertygade om att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

Tillsammans med kirurgen, onkologen och patologin har vi en välfungerande bröstutredningsprocess med snabba flöden för patienten. Verksamheten växer och vi förstärker nu vårt team ytterligare, kanske är du den vi söker? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället, och kan göra skillnad varje dag - På riktigt!

Då en av våra sekreterare nu kommer gå i pension söker vi en medicinsk sekreterare till mammograficentrum i Sundsvall för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
 

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare hos oss på Mammograficentrum kan du se fram emot ett varierande arbete med frihet att kunna arbeta både på plats med eget kontor och till viss del på distans. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för tidsbokning för såväl mottagning som bröstcancerscreeningen. Du kommer att jobba i vårt bildjournalsystem från svenska SECTRA RIS/PACS, där du bland annat skriver diktat och hanterar röntgenbilder (media). Du kommer även att arbeta i vårt telefonsystem TeleQ samt med posthantering med mera. Arbetet är varierande och kan förändras över tid beroende på verksamhetens behov och utformning.

Vi erbjuder dessutom:
- Dagtidstjänstgöring.
- Möjlighet till kongresser och externa kurser/utbildningar.
- Möjlighet att distansarbeta vissa veckor.
- Flextid
- En schemaläggning som gör det möjligt att sluta vid lunch varje fredag.
- Regelbundna föreläsningar på arbetstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill med kunskap och stort engagemang ingå i vårt team. Erfarenhet från yrket är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och i skrift.

Hos oss bidrar du till det gemensamma arbetet för en god arbetsmiljö och att arbeta mot verksamhetens mål samt upprätthålla en god kvalitet och är van vid att både gemensamt och självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter nya förutsättningar. Som person är du noggrann, strukturerad samt serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter dina personliga kompetenser och din inställning till ditt arbete högt. Du arbetar datorbaserat, strukturerat, kvalitetsmedvetet och trivs när det är högt tempo. Vi ser även att du är omtänksam, har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i teamet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker löpande - så sök redan idag.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Tillsvidare

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-05

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Eric Arelöf
Enhetschef
Telefon: +4660182703
E-post: eric.arelof@rvn.se

Margareta West
Vision
Telefon: +4660182702
E-post: margareta.west@rvn.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Mammograficentrum, Sundsvall

Region Västernorrland