halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Rehabmedicin neuro

Ort
Utgår

2023-04-23

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Rehabmedicin neuro

Kom till oss och var med på resan in i framtidens vårdadministration. Vi behöver dig som vill fortsätta bygga en stark administration med vårt fantastiska sekreterargäng!

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många kontaktytor och delaktighet i utvecklingsprojekt. Som medicinsk sekreterare är du en viktig kugge för att vår komplexa verksamhet ska fungera. Omställningen till allt fler digitala gränssnitt i vårdarbetet är påtagligt även på den administrativa området. Hos oss får du därför möjligheten till en kombination av traditionella sekreteraruppgifter och arbete med de digitala vårdplattformarna på de administrativa områdena. En del av uppgifterna delas med kollegorna i laget och den andra delen är fokuserad mot specifika enheter. Du får möjlighet att både vara del av ett starkt sekreterarlag och våra rehabteam bestående av läkare, hälsoprofessioner och omvårdnadspersonal.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare så som journalskrivning, bokning av patientbesök, telefonkontakter, samordning, remisshantering, tolkbeställning, sjukresor, kassatjänst ingår.

Även andra administrativa uppgifter förekommer t.ex. registrering i patientregister, delta i utvecklingsarbete gällande digital utveckling samt hantering av post.

Kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi, DRG, 1177, Alltid Öppet och även i Officepaketet.

Personliga egenskaper

Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver
ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och
prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och medarbetare. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Rehabmedicin neuro

Danderyds Sjukhus AB