halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Moment - Verksamhetschef

Ansök nu

Moment - Verksamhetschef

MomentLogoGr_Large (002).jpg

Moment Psykologi är en psykologi- och psykiatriverksamhet vars målgrupp är barn, ungdomar och vuxna. Moment Psykologi i Malmö har ett engagerat team av specialister bestående av ett 15-tal medarbetare - psykiatriker, psykologer och administratörer.
På mottagningen utför vi både neuropsykiatriska utredningar och psykoterapi för våra målgrupper.

Moment Psykologi ingår i Momentkoncernen vars vision är att skapa hälsa och rädda liv med omtanke och kunskap. Moment grundades 2010 och erbjuder specialisttjänster inom psykologi/psykiatri, barnmedicin och neuropsykiatri till offentlig sektor, företag, och privatpersoner. Moment har mottagningar i Stockholm, Malmö, Vällingby och Umeå samt genomför även konsultuppdrag i hela Sverige. Hos Moment arbetar ett 70-tal psykologer, specialistläkare och sjuksköterskor med att skapa psykisk och fysisk hälsa genom metoder som har tydlig förankring i vetenskap.

Företaget leds värderingsstyrt med stort fokus på att skapa samhällsnytta. Moment har haft en mycket stark och sund tillväxt under ett flertal år och blivit utsedda till Gasellföretag 2017, 2018, 2019, 2020 och 2022.

Moments verksamhet i Malmö bedrivs i en representativ lokal centralt på Storgatan 5.

För mer information, besök Moments hemsida här.

 

Verksamhetschef

Vi söker dig som är en engagerad och driven ledare och som vill fortsatta utveckla Moment Psykologis verksamhet i Malmö

I rollen som Verksamhetschef leder, motiverar och inspirerar du dina medarbetare i en stark tillväxt och i rådande omvärldsförändringar. Du har ett genuint intresse för affär och kundvård och arbetar för att erbjuda god evidensbaserad vård, hög tillgänglighet och kvalitet.

I ditt ledaruppdrag ansvarar du för verksamhetsstyrning och säkerställa att medarbetarna arbetar utifrån företagets budget och affärsplan avseende mål, strategi och arbetsprocesser.

Dina ansvarsområden

 • Strategiskt och operativt arbete samt omvärldsbevakning för verksamheten

 • Tillsammans med ledningsgruppen utarbeta, genomföra och följa upp affärsplan och budget

 • Affärsmässigt skapa kundvärden, utveckla affärsmöjligheter samt bibehålla djupa och långsiktiga affärsrelationer

 • Säkerställa att verksamheten arbetar mot definierade mål, strategier och arbetsprocesser

 • Personal och resultatansvar

 • Ansvarar för att underhålla, utveckla och följa upp kvalitets-och miljöarbetet

 • Ansvara för patientsäkerhet tillsammans med MLA och PLA

 • Säkerställa en god arbetsmiljö och trivsel för medarbetarna


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som verksamhetschef i en organisation som befunnit sig i stark tillväxt. Du har en gedigen ledarerfarenhet med formellt personalansvar. Du har erfarenhet av att arbeta på en hög strategisk nivå men kan också snabbt växla till mer operativt arbete.

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av analytiskt och utvecklingsorienterat affärs- och verksamhetshetsarbete. Du har god förmåga att se helhet, skapa struktur och uppföljning. Du har erfarenhet av ekonomiuppföljning såsom nyckeltal och resultatrapporter. Du har lätt att kommunicera, att få med dig medarbetargruppen och skapar engagemang och arbetsglädje.

 

Din profil

 • Du har relevant utbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med erfarenhet från psykologi/psykiatriområdet

 • Du har gedigen erfarenhet av mottagningsverksamhet, gärna från privat sektor

 • Du har arbetat i en verksamhetsnära och ledande roll i några år, med vana av att fatta affärsmässiga och organisatoriska beslut

 • Du har erfarenhet av kundarbete och affärsutveckling

 • Du är analytisk med god förståelse för finansiella rapporter/nyckeltal/budget

 • Du har en stark besluts- och kommunikativ förmåga

Som person känner du dig trygg i din chefsroll, är lyhörd, inger förtroende och har lätt för att kommunicera. Du är hjälpsam och stöttande. Du är mål- och resultatinriktad samt intresserad av utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder dig

Som verksamhetschef på Moment får du ett varierande och ansvarsfullt arbete. Hos Moment hittar du arbetsglädje, gemenskap, möjligheter till utveckling. Du kommer att ingå i en stark företagsledning som tillsammans med sina medarbetare skapar fantastiska resultat - varje dag.

 

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 januari.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan ska innehålla CV och svar på ett antal urvalsfrågor där du beskriver varför du skulle passa i denna roll, med dina erfarenheter och personliga förmågor.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gabriella Huss på gabriella.huss@homeofr.se, tel 0708-68 58 45 som vi samarbetar med i denna rekryteringsprocess.

Dela detta jobb

Moment - Verksamhetschef

Home of Recruitment AB