halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-29

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Redo för något nytt? Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Vi söker dig sjuksköterska som vill utvecklas och bredda dina kunskaper inom hjärtsjukvård. Välkommen med din ansökan till natten på Hjärtsviktscentrum!

Hjärtsviktscentrum är en kardiologisk vårdavdelning med inriktning hjärtsvikt, nydebuterad som kronisk. Du arbetar tillsammans med ytterligare 1 sjuksköterska och 2 undersköterskor. Hjärtsviktscentrum består av 15 slutenvårdsplatser och vår akuta dagvårdsverksamhet, dagtid tillämpar vi rotation mellan dessa enheter. Hos oss får du en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska är du en del av teamet kring patienten. Du arbetar med omvårdnad, medicinska behandlingar och övervakning av våra patienter.

Som nyanställd får du en tydlig utbildningsplan samt en introduktion under handledning utifrån dina behov med en erfaren kollega. På hjärtkliniken arbetar vi med kompetensstege och Din fortsatta kompetensutveckling sker i samråd med vårdenhetschef. Efter 2 år har du möjlighet att bli hjärtsjuksköterska och efter 4 år avancerad hjärtsjuksköterska.

Såhär säger en medarbetare om hur det är att jobba på hjärtkliniken:

" - Utvecklingsmöjligheterna, patientgruppen och den goda stämningen. Kliniken har även ett omfattande utbildningsuppdrag vilket är utvecklande för mig som handledande sjuksköterska." -SSK/AKA, Hjärtkliniken.

Låter det spännande? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från hjärt- eller akutsjukvård.

Personliga egenskaper

Du tycker om att samarbeta och har ett flexibelt förhållningssätt. Du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Vidare tror vi att du har en positiv framtoning och ett genuint intresse för att arbeta med omvårdnad. För att axla rollen behöver du också vara strukturerad med förmåga att kunna prioritera och delegera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Övrigt

Tillsvidareanställning hel- eller deltid. Nattjänstgöring 32,20 tim/vecka med dubbelt natt- OB. Kvarstannandebonus, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet, lön eller pensionsavsättning om jobb mer än ett år.

Rekrytering sker löpande, så tag chansen och skicka in din ansökan redan idag.

Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.


Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB