halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Överläkare/ Specialistläkare till Ögonkliniken Östersunds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Överläkare/ Specialistläkare till Ögonkliniken Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens ögonsjukvård?

Ögonkliniken i Östersund är den enda klinik som bedriver ögonsjukvård i Jämtland/Härjedalen. Vi ansvarar för såväl invånarna som för ett ökande antal turister, både sommar och vinter. Vi har ett brett utbud av olika diagnoser, men vi är samtidigt subspecialiserade. Vi bedriver ögonsjukvård inom bland annat diabetes, medicinsk retina, glaukom- och glaukomkirurgi, barn, plastik och kataraktkirurgi. Därtill har vi jour- och bakjoursverksamhet och blandad mottagning samt handledning/utbildning av ST-läkare och läkarstudenter. Vi har modern teknisk utrustning och en bred kirurgisk verksamhet. Vi försöker tänka nytt och arbetar för ett klimat där förbättringsarbeten är en naturlig del. Hos oss finns även stora möjligheter att bedriva forskning och vi har en välfungerande forsknings och utvecklingsenhet inom regionen.

Vi är i dagsläget 8 specialistläkare och 7 ST-läkare. Därtill arbetar hos oss 3 ortoptister, 2 optiker, 15 sjuksköterskor, 6 undersköterskor och 12 medicinska sekreterare. Vi har ett gott samarbete, både i läkargruppen och på ögonkliniken som helhet. Vi sätter alltid patienten i fokus och hjälps åt för att kunna erbjuda bästa möjliga vård.

Arbetsbeskrivning

Mottagningsarbete som ögonspecialist/överläkare. Jour och beredskap ingår. Vi ser gärna att Du som specialistläkare/överläkare har ett intresse för antingen medicinsk retina, diabetes, eller glaukom men det är inget krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom oftalmologi. Vi värdesätter personliga egenskaper som att du har förmåga att skapa bra relationer med kollegor och patienter. Vi vill att du har framåtanda och ett intresse för utveckling. Egen forskning och forskarhandledning är meriterande, liksom tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Kunskaper i svenska motsvarande C1 enligt Europaskalan.

Andra uppgifter

Din ansökan ska innefatta ett strukturerat CV.

Nedanstående dokument ska bifogas till din ansökan:
• Intyg om läkarexamen från det eller de lärosäten där läkaren har fullgjort sin grundutbildning. Detta gäller även läkare utbildade inom annat EU-land och i land utanför EU.
• Legitimationsbevis från Socialstyrelsen.
• Specialistkompetensbevis från Socialstyrelsen.
• Dokumenterad handledarutbildning
• Om aktuellt intyg om akademisk grad, exempelvis medicine doktor eller docent, samt datum för disputation och titel på avhandlingen.
• Om tillämpligt fullständigt uppdaterad publikationslista.
• Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet och eventuellt andra pedagogiska meriter.
• Eventuellt ytterligare dokumenterad meritering avseende exempelvis klinisk kunskap/erfarenhet, kliniskt utvecklingsarbete, ledningserfarenhet och annat som den sökande vill framhålla som meriterande för den sökta befattningen.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. Funderar Du på att flytta hit kan vi också hjälpa till att ordna boende.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Karin Antonsson
Enhetschef
Telefon: 063-153531
Email: karin.m.antonsson@regionjh.se
Namn: Anna Barkander
Verksamhetschef
Telefon:
Email: anna.barkander@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Adler
Underläkare - ST
Telefon: 063-153000
Email: emma.adler@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/437/2023
Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Dela detta jobb

Överläkare/ Specialistläkare till Ögonkliniken Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård