halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Personlig Assistent

Företag Sävsjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Personlig Assistent

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Arbetet innebär i stort att hjälpa våra brukare i vardagen med alla förekommande praktiska situationer och aktiviteter. Arbetsuppgifterna består bland annat av hjälp och stöttning under fritidsaktiviteter, med hemmets skötsel och den personliga omsorgen.

I tjänsten ingår kvalitets- och utvecklingsarbete, samverkan med interna och externa aktörer samt samarbete kring gemensamma riktlinjer och mål för individen.

Katt finns i hemmet.

Arbetsuppgifter

Att arbeta inom Funktionshinderomsorgen i Sävsjö kommun innebär att utifrån Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade skapa möjlighet för brukaren att leva ett så fritt liv som möjligt. Som personlig assistent stödjer, vägleder och motiverar du den enskilde i det dagliga livet i syfte att bibehålla och utveckla personens förmågor. Du styrker individens tilltro till sig själv samtidigt som du ger en struktur och trygghet i vardagen. Du är lyhörd, empatisk, positiv och har en personlig mognad. Vi önskar även att du besitter en förmåga att skapa trygghet och struktur genom att vara noggrann, och att du är en engagerad person som kan ta egna initiativ. Du ska vara van vid att planera och dokumentera genomförandet av den insats du utför.

Arbetsplatsen befinner sig i Stockaryd. Brukaren är, tillsammans med personlig assistent, 4 dagar per vecka på Daglig Verksamhet i Sävsjö och på fredagar är brukaren, tillsammans med personlig assistent, hemma.

Kvalifikationer

Som person ser vi att du är flexibel både när det gäller arbetet och hur dagen kommer att se ut. Du är lyhörd, empatisk, positiv och har en personlig mognad. Vi önskar även att du besitter en förmåga att skapa trygghet och struktur genom att vara noggrann och att du är en engagerad person som kan ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är att du har vana att utföra social dokumentation, gärna genom digitala verktyg.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid
Heltid.

Tillträde :
Omgående

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-31

Referensnummer : C138539

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Arbetstid : Dagtid
Vardagar 08:15-16:15.

Kontakt

Kontaktperson

Ruth Buijs

Enhetschef

Mobiltelefon

Telefon 0382-15441

E-postadress ruth.buijs@savsjo.se

Facklig företrädare

Anette Karlsson

Kommunal

Mobiltelefon

Telefon 0382-152 82

E-postadress anette.b.karlsson@kommunal.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen.

Dela detta jobb

Logo
Personlig Assistent

Sävsjö kommun