halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Personlig assistent med arbetsledaransvar till 13-åring pojke i Strängnäs.

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Personlig assistent med arbetsledaransvar till 13-åring pojke i Strängnäs.

Personlig assistent med arbetsledaransvar till 13-åring pojke i Strängnäs.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Att jobba som personlig assistent är fantastiskt, viktigt, utmanande, roligt och totalt livsavgörande både för dig och din brukare med familj.
I rollen som arbetsledare kommer du att vara en viktig person för att Theos assistans ska fungera. Du kommer att jobba i team tillsammans med en annan arbetsledare och exempel på ansvarsområden som ni kommer att ansvara över är medarbetarsamtal, personalmöten, dokumentation för övriga assistenter och nyanställningar, rekrytering, schemaläggning, sjukanmälningar, inköp och inventering av förråd, mediciner etc. Du kommer även att ansvara för kontakt med habilitering och hjälpmedelcentalen. Därför är behöver du vara ordningsam, ansvarstagande, positiv och lösningsfokuserad.
Arbetet syftar till stor del att få en hel familj att fungera och må bra, då hela familjen påverkas av hur Theo mår och hur trygga hans assistenter är. Detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla.
Du kommer att arbetsleda ett stort team där vi lägger stor vikt vid att ställa upp för varandra, ha roligt tillsammans och arbeta fram nya idéer för att skapa trivsel och engagemang.
För att bli en bra personlig assistent och arbetsledare behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos dina medarbetare.
Har du viljan att göra gott, en förståelse för funkisvärlden och vill bli en viktigt komponent i ett roligt team så är det här jobbet för dig.

Övrigt
Deltid
Fast lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.
Arbetsplats: Strängnäs

Företagspresentation
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar. Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktiviteter.

 

Dela detta jobb

logo
Personlig assistent med arbetsledaransvar till 13-åring pojke i Strängnäs.

PerformIQ