halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Personlig assistent -semestervikariat

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Personlig assistent -semestervikariat

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med
funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 250 medarbetare. 

Inom personlig assistans är vi ca 30 medarbetare. Din arbetsplats är i huvudsak i assistansanvändarens egna hem och arbete kan förekomma såväl dag/kväll som helg.  

Arbetsuppgifter

Vi har fått ett utökat behov inför sommarsemestern och vi söker nu ansvarsfull timvikarie som har möjlighet att arbeta enligt schema under sommarsemestern. Arbete sker såväl dagtid som kvällar, helger. Vi kommer även ha fortsatt behov av timvikarier under hösten för såväl planerad som snabb vakanstillsättning vid ordinarie personals frånvaro, om önskas. 

Som personlig assistent är du ett stöd i vardagen till en person med en omfattande funktionsnedsättning. Arbetet handlar ofta om att hjälpa till med sådant som ingår i alla människors vardag och utifrån assistansanvändarens behov och önskemål. Det kan vara omvårdnadsinsatser, vardagssysslor samt aktiviteter som assistansanvändaren uppskattar. Assistansanvändaren ska få stöd att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet utgår från ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med assistansanvändarens nätverk och övrig personal. 

Kvalifikationer

Då arbetsplatsen är i assistansanvändarens hem ställs höga krav på personlig mognad och hänsynstagande. Du som söker behöver besitta god social kompetens samt vara flexibel, ansvarsfull och ordningsam. 

Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete som personlig assistent eller undersköterska är önskvärt, men personlighet och personkemin mellan dig och brukaren är det viktigaste.

Datorvana är ett krav då all dokumentation sker digitalt och till viss del även vår kommunikation inom arbetsgruppen och med chef.

Övrigt

Rekryteringen sker löpnade och tjänst kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

Personlig assistent -semestervikariat

Karlsborgs kommun