halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Praktisk tjänstgöring för läkare på utbildningshälsocentral

Ort
Kategorier
Utgår

2023-08-31

Ansök nu

Praktisk tjänstgöring för läkare på utbildningshälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
HC Centrum är en centralt belägen vårdcentral i Sundsvall med ca 13000 listade patienter. Utbildningsdelen av hälsocentralen är integrerad i den vanliga verksamheten och du kommer under din praktiska tjänstgöring få regelbunden extensiv vägledning och handledning av våra erfarna specialistläkare knutna till utbildningshälsocentralen.

Vi söker nu läkare till praktisk tjänstgöring på vår utbildningshälsocentral, HC Centrum i Sundsvall. Praktisk tjänstgöring genomförs under sex månader och är ett led i att du som läkare utbildad utanför EU/EES har möjlighet att ansöka om svensk legitimation via Socialstyrelsen. Det är en tidsbegränsad anställning där dina medicinska kunskaper och färdigheter bedöms.

Arbetsuppgifter

Vi satsar aktivt på praktisk tjänstgöring i region Västernorrland och letar efter dig som ser en framtid både som BT, ST och specialistläkare hos oss.

Vi tar även emot ansökningar till praktisk tjänstgöring inom annan verksamhet inom Region Västernorrland. Här har vi dock inga fasta platser utan ser över möjligheten att erbjuda praktisk tjänstgöring i förekommande fall.

Kvalifikationer

Du som söker praktisk tjänstgöring är läkare med utländsk utbildning utanför EU/EES och har klarat Socialstyrelsens kunskapsprov. Det är meriterande om du har erfarenhet av svensk hälso- och sjukvård under praktik som läkare eller arbete som annan vårdpersonal. Vi ser också tidigare erfarenheter av Region Västernorrland som meriterande.

För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt en stor flexibilitet att kunna anpassa dig till snabbt förändrande situationer. Vidare behöver du också vara noggrann och tydlig samtidigt som det är viktigt att du är empatisk. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Följande dokument ska bifogas ansökan:
- Beslut från Socialstyrelsen om 6 månader praktisk tjänstgöring
Detta innebär att du behöver ha blivit godkänd i båda teoretiska och praktiska kunskapsprovet. Om du inte har klarat av praktiska delen av kunskapsprovet är du välkommen att skicka in din ansökan med bifogat resultat av det teoretiska provet.
- Betyg/intyg i svenska språket motsvarande Svenska 3/Svenska som andraspråk 3, nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk(GERS) eller kurs/prov som ger behörighet till högskolestudier
- CV
- Personligt brev

Om du befinner dig i Sverige och har någon form av arbetstillstånd eller uppehållstillstånd för studier från Migrationsverket ber vi dig informera oss om detta i din ansökan.

Vi rekryterar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Våra arbetsplatser är rökfria.

 

Dela detta jobb

Praktisk tjänstgöring för läkare på utbildningshälsocentral

Region Västernorrland