halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Psykiatrisjuksköterska till Barn och Ungdomspsykiatri Umeå

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska till Barn och Ungdomspsykiatri Umeå

Drömmer du om att göra skillnad och bidra till sjukvården i Norrland med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Är du Psykiatrisjuksköterska med tidigare erfarenhet från arbete på BUP? Söker du nya utmaningar i höst? Då kan du vara den vi söker till ett bemanningsuppdrag i Umeå!

Uppdraget innebär arbete som psykiatrisjuksköterska på slutenvårdsavdelning. I din roll ingår samtal med patienter, anhöriga och samarbetspartners. 

Det är ett kortare uppdrag på tre veckor, v42, 44, 46 men eventuell möjlighet till förlängning. 
Arbetstid: Natt

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri. Du har två års erfarenhet eller mer som psykiatrisjuksköterska varav minst 1 år inom barn och ungdomspsykiatri. Du är trygg i din profession, har ett pedagogiskt arbetssätt och ett engagemang i att arbeta med både patienten och dess familjer.

Tidigare erfarenhet från arbete i NCS Cross är en fördel men inte ett krav. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Vänta inte, ansök redan idag! Rekrytering sker löpande!

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Psykiatrisjuksköterska till Barn och Ungdomspsykiatri Umeå

Centric Care AB