halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Psykiatrisjuksköterska till beroendeenhet i Jämtland i sommar!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska till beroendeenhet i Jämtland i sommar!

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.
 
OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är psykiatrisjuksköterska med minst 3 års tjänstgöring till en beroendemottagning Östersund. 
Till beroendeenheten kommer patienter som är över 18 år och har beroende eller missbruk av droger och känner behov av stöd och hjälp för att uppnå drogfrihet. Kontakten bygger helt på din motivation. 
Uppdraget innebär arbete på beroendemottagning med ansvar för läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende (LARO). Mottagningsarbetet innebär att tillsammans med ssk och usk drogscreena, bedöma och sköta läkemedelsutdelning till missbruks- och beroendepatienter.
Arbetet sker främst på vardagar under kontorstid men helgarbete förekommer då LARO-mottagning har öppet alla dagar i veckan.
Att handleda studenter kan bli aktuellt.
Journalsystem Cosmic.

Behov finns från 19 juni till och med 27 augusti 2023, med möjlighet till förlängning. 

DIN PROFIL
Psykiatrisjuksköterska med 3 års erfarenhet. Du behöver kunna sköta läkemedelshantering (per os och intramuskulärt) men också övriga sedvanliga arbetsuppgifter på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. 
Erfarenhet av psykiatrisk vård samt mottagningsarbete med LARO eller erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. 
Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och goda kunskaper i svenska språket.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag. 

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Psykiatrisjuksköterska till beroendeenhet i Jämtland i sommar!

Centric Care AB