halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Psykiatrisjuksköterska till Psykiatrisk mottagning B, Sundsvall

Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska till Psykiatrisk mottagning B, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Psykiatrisk mottagning B Sundsvall är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av något affektivt tillstånd, depression av svårare karaktär, patienter med bipolär sjukdom, patienter med neuropsykiatrisk samsjuklighet samt trauma- och ångesttillstånd. Vi arbetar i team med de olika diagnosgrupperna. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykoedukation och läkemedelsbehandling.

Vi söker nu Psykiatrisjuksköterska till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med olika diagnosgrupper där inriktningen främst är mot den bipolära och den neuropsykiatriska patientgruppen. Teamen består av sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Tillsammans arbetar vi för tillgänglighet och ett gott bemötande till alla. Vårt mål är att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Arbetar du hos oss får du regelbunden kvalificerad handledning samt möjlighet till interna- och externa utbildningar utifrån behov och intresse.

Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sköterskeuppgifter och eget mottagningsarbete. Du förväntas arbeta med god teamkänsla och samtidigt ta egna initiativ där patientens bästa står i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Är du specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri och har genomfört Steg I- utbildning KBT ser vi det som meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård/behandling.

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är en lugn och stabil person som hanterar stressiga situationer på ett kontrollerat sätt då arbetet håller ett högt tempo och många olika delmoment. Vi ser också att du trivs i att arbeta i en omväxlande miljö och ser möjligheter i förändringar. Du uttrycker en positiv attityd i ditt arbete och handlar i enighet med av verksamheten fattade beslut. För oss är det viktigt att du trivs i ett nära samarbete med kollegor och bidrar till god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Inför eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Psykiatrisjuksköterska till Psykiatrisk mottagning B, Sundsvall

Region Västernorrland