halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PTP-psykolog till Åre Hälsocentral

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

PTP-psykolog till Åre Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Naturen runt hörnet, spännande, utvecklande, omhändertagande och viktig. Letar du efter en PTP-tjänst och en arbetsplats som vill erbjuda detta? Välkommen till Åre Hälsocentral inom Region Jämtland Härjedalen!

Vi söker dig som gillar att arbeta i team, är lyhörd, nyfiken, har ett driv och som gillar utveckling.

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Du bor trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. På vår hälsocentral får du jobba dagtid i en positiv miljö mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus

Arbetsbeskrivning

Som PTP-Psykolog i Primärvården och på Åre Hälsocentral har du en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Det är viktigt för oss att du som PTP-psykolog får en bra start och introduktion till psykologyrket.

Region Jämtland Härjedalen har ett uppskattat PTP-program med klinisk inriktning. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i grupp och via internet. Du kommer att bedöma och behandla de flesta vanligt förekommande diagnoser och tillstånd i befolkningen. Handledning ingår av legitimerad psykolog med KBT-kompetens liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården i länet. Teamarbetet i den psykosociala enheten är grunden för det mesta av utvecklingsarbetet och vi samverkar med andra yrkesgrupper inom hälsocentralen och med andra aktörer och myndigheter i kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har psykologexamen med KBT-inriktning, är ambitiös, engagerad, ansvarsfull och nyfiken. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Start september (2023.09.04) till och med 2024.09.03.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kristian Höijd
Enhetschef Åre Hälsocentral
Telefon:
Email: knut-kristian.hoijd@regionjh.se
Namn: Sofia Djusberg
PLA Primärvården
Telefon: 063-142003
Email: sofia.djusberg@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: Persr/453/2023
Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Dela detta jobb

PTP-psykolog till Åre Hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård